yavrum gebereceksin 

1. gebermesi halinde:
    (bkz: ben sana ne dedim)
    #2884502 (yoksa yamuluyor muyum, 23.01.2008 15:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavrum gebereceksin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavrum gebereceksin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavrum gebereceksin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavrum gebereceksin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» google » sozluk yazarlarindan aforizmalar » kardesin eve her aksam 500 usd ile donmesi » basbakanin geometri bilmemesi » this mission is over » asirmasyon » gelen haberler arasinda » yenilmedik ezildik » zurna » mozilla firefox » metroda kitap okuyan artist » ersin karabulut » bir fahisenin cocugu olmak » birinci viteste giderken motor sesi cikarmak » allah » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » evrim teorisi » ataturk insandi » aslinda her basligin anket degeri tasimasi » kar yagarken dondurma yemek » insanlar dusleri kadar vardir » born in a morning hall » orospu cocuklugunun dik alasi » cukun kadar konus yani sus » scream » gitmek mi zor kalmak mi zor » zeitgeist addendum » luis aragones » floccinaucinihilipilification » munir hostempo » bir kriz politikasi olarak isten cikarma » atsizcilar » cem yilmaz » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » fatura » montajelemani