yavrum ben senin babanim 

kapat
  1. zeki müren'in oynadığı filmlerde yıllar sonra tesadüfen karşılaştığı bir çocuğun kendi çocuğu çıkması sonucu söylediği cümledir...

- merhaba amca
    + merhaba çocuğum napıyorsun burada senin annen baban nerede
    - benim babam yok amca
    + ahhh yavrruummm benimde senin yaşlarında bir kızım var
    - nerde amca kızınız?
    + bilmiyorum ki
    x kızım gel buraya**
    - geliyorum anne
    + aman allah'ım bu ses,bu kadın senin annen mi?
    - evet amca noldu?
    + yavrruuuumm ben senin babanım
    #402234 (TTTDDD, 06.07.2006 19:39)
  2. -amca seni çok sevdim
    -baba mı diyeceksin?
    -oo amca senin de hemen dötün kalktı
    (bkz: yiğit özgür)
    #1251444 (kacak kelebek, 03.02.2007 11:37)
  3. akabinde 'şimdi mi döveyim, akşama mı bırakayım' şeklinde tepki alınabilecek bir cümledir...
    #1253481 (papakudi, 03.02.2007 19:59)
  4. o zaman bende senin çocuğun oluyorum dimi? *
    #1253849 (CRAnium, 03.02.2007 21:18)
  5. http://www.duslersokagi.c...igitozgur/index.php?id=54
    #2422969 (ELeCTrO, 03.10.2007 21:15)
  6. (bkz: ben senin babanım)
    #2422972 (ELeCTrO, 03.10.2007 21:15)
  7. -yavrum ben senin babanım.
    -ee ii de gecen annemi bafileyen kimdi.
    #2422991 (kaytanbiyikliprens, 03.10.2007 21:18)
  8. +yavrum ben senin babanim
    -aman Allah ım babaaaaaa*
    +sarılman gereksiz yavrum ciddi olalım,tek gecelik ilişkimin mahsulusun,senın dilinle şimdilik by
    #3165704 (kuzenix, 20.03.2008 02:03)
  9. star wars eğer bir türk filmi olsaydı muhtemelen darth vader'ın o ünlü repliğinin * alacağı şekil:

darth vader : Yavrum ben senin babanım,
    luke skywalker : O zaman size baba diyebilir miyim ?
    darth vader : Demediğin hata zaten.
    luke skywalker : Babaaacığım...
    #3168969 (tasslehoff, 20.03.2008 21:39)
  10. an itibarıyla kavak yellerinde tersi dönmüş türk filmi repliği.
    -siz benim babamsınız!
    #3169079 (b butterfly, 20.03.2008 22:01)
  11. (bkz: canim ben senin amcanim)
    #3169099 (karadabalik, 20.03.2008 22:05)
  12. - yavrum ben senin babanım
    + hasan amca kalk annemin üstünden
    - babanım diyorum lan it, 40 yaşıma geldim hala annenle rahat sevişemiyorum
    + lan dün recep abi vardı oda aynı şeyi söyledi yemiyorum artık bu numaraları
    - ne recepmi, aysel ne lan diyo bu
    * çocuk işte ehehe, oğlum korkutma babanı
    + ahahaa ulan ne mal adamsın hemen yedin sen benim babam olamazsın
    - vay piç vay bıktım senden allah cezanı versin .
    #3169100 (templar, 20.03.2008 22:05)
  13. ye$ilçam'ın vazgeçilmez eski türk filmlerinin, yine vazgeçilmez repliği..

filmin ba$ında muhakkak surette ilk görü$te birbirini seven çiftimiz, evlenip bir de çocuk sahibi olurlar..yine muhakkak surette bu cağnım ili$kiyi piç etmek için tetikte bekleyen kötü adam ve kötü kadının (ki bunlar çifti sevip de ayırmak için i$birliği yapan insanlardır) sayesinde bir iftira ile ayrılırlar..genellikle bu iftira kötü adamın esas kızı bir şekilde pusuya dü$ürüp tecavüz etmeye yeltenirken odaya giren esas adamın durumu bir sevi$me olarak algılaması nedeniyle olur..

esas kız ve yavrucağı derhal evden kovulur..sefalet içinde ya$arlar falan..gel zaman git zaman yavrucak bir vesile ile yine muhakkak babası ile denk gelir ve yine muhakkak bu denk gelme sonucunda kendisine kanı kaynayarak "baba" deme isteği duyar..bu olaylar geli$irken olay mahalline gelen esas kızı gören esas adam durumu çakozlar ve bu enfes repliği yavrucağa söyler;

"ben senin babanım yavrum"

sarılırlar, ağla$ırlar, senelerce suratına bakmadığı esas kızın anlattıklarını dinleyince de barı$ırlar mutlu son olur..

bir de $öyle bir $ey olabilir;

-size kanım çok ısındı size baba diyebilir miyim amca?
    -ben senin babanım yavrum..
    -hade leyynnn!
    -böyle ayıp sözler etme yavrum..
    -nası etmiyim be..benim babam var ki eki eki eki..
    -o zaman ben kimin babasıyım yavrum?
    -nebliyim ben ya..aaa çattık ama..
    -babası olacağım bir arkada$ın var mı peki yavrum..
    -bi git be adam!
    -kanı kaynasın yeter yavrum..
    #3698558 (alwayssleepy, 21.07.2008 20:52)

© 2008 - uludağ sözlük

yavrum ben senin babanim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yavrum ben senin babanim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavrum ben senin babanim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluge mal olmus yazarlar » yesili tuttum kurallar benden » aile bireylerinden gelen komik sms ler » dervisabdi » yeni baslayanlar icin hayat » yaran film replikleri » hayata dair ic burkan detaylar » moral bozuklugunun tavan yaptigi anlar » mevsim » turuncu sapkalilar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games