yavruagzi 

kapat
  1. açık pembe bir renk. * *
    #252556 (gregor incegor, 17.05.2006 00:44)
  2. angelina jolie tonu..
    #1338177 (Dasti, 23.02.2007 15:04)
  3. kavuniçi ve şeftali tonlarında bir renk. genelde bebek giysilerinin rengidir.
    #1338179 (sour cherry, 23.02.2007 15:05)
  4. bitişik yazılması doğru olan ağızdır.
    (bkz: yavruagzi)
    (bkz: arı maya inanmak)
    #1338181 (insan, 23.02.2007 15:05 ~ 15:06)
  5. yavruagzi Bir Yuvarlak Var Ortada
    Çiçeğe Benziyor Ebruli
    Tirşe Bir Telaş Var Şu Kçşede
    Uçuk Mavilerin Arasında
    Şarkılar Bir Renktir Çoğu Zaman
    Ben Bir Ressamım işte O Zaman
    Özenle Seçilmiş Sözcükler
    Yüzlerce Aday Arasında
    Sıkıştırılmış Bir Tuğla Gibi
    Artık Ayıramazsın Birbirinden
    Şarkılar Bir Şiirdir Çoğu Zaman
    Ben Bir Şaiirim işte O Zaman
    Oyun Var, Oyun Var Şimdi Başlıyor
    Ancak Hangi Yan Sahne Belli Değil
    Bu Kaçıncı Perde Hiç Yorulan Yok
    Gerçeklerde Düş Var Düşler Gerçeklerde
    Şarkılar Bir Oyundur Çoğu Zaman
    Ben Başroldeyim işte O Zaman
    Sen Varsın, iyi ki Varsın Yanımda
    Dokunmak istiyorum Saçlarına
    Yaşamak Zor Gerçekten Zor Birlikte
    O Resimde Şu Şiirde Bu Oyunda
    Şarkılarım Senindir Her Zaman
    Ben Sen Oldum işte O Zaman

* *
    #1338197 (little girl in bloom, 23.02.2007 15:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavruagzi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavruagzi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavruagzi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavruagzi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bursali agzi » yenilmedik ezildik » kendi okulumuza dogru » yaran msn iletileri » mikrodalga firin » osmanli devletini elestirilmez gormek » fatih terim vs jose mourinho » elf prensesi » ctrl f » uludag sozluk hakkinda ne dediler » genel secimlerde hayir oyu kullanmak » yeni dogmus bebege isim koyma problemi » louis isadore kahn » puslu kitalar atlasi » lise yillari » torpulemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » taraf gazetesi nin iflasin esiginde olmasi » suadiye cafe » vucut gelistirme » yarak » fewzi1907 » got dudugu » uyurken sutyen takmayan erkek » facebook taki fantastik gruplar » seytan taslamasinda roket atar kullanmak » real » somalili korsanlar » gul suyu » mabuah » tuzlucayir » derste yapmaya got isteyen cilginliklar » politeknik » yigit alici » uludag sozluk vize haftasi » oymak » the sacrilegious scorn