yavru tutunler 

kapat
  1. bügün sahip olmuş olduğum iki yeni canlı:)3 gün sonra hayatta kalıp kalmayacakları ortaya çıkacaktır.* *
    #195463 (pasifagresif, 24.04.2006 21:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavru tutunler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavru tutunler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavru tutunler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavru tutunler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» somalili korsanlar » pmo » on bes kisiye saldirdim » karasinek » alone with everybody » zeval vermemek » fenerbahce yi genelde kizlarin tutmasi » turker alkan » en hizli baslik giren yazar » abandi damat » cezmi yurtsever » cristiano ronaldo vs lionel messi » al yanakli balon » dtp nin terore hizmet ettigini zanneden kitle » maslaktan 4 levente gelme rekoru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » aleyhinde fikir beyan eden herkesi susturan kisi » oss de kutucuk doldurma gerilimi » karolina kurkova » zall offline » enes » sikune ciden sikulur » orospu cocugu abdullah ocalan » gaza gelip osurmak » muslum gurses » sporx » helva » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » zall ile girilen ilginc diyaloglar » uyurken sutyen takmayan erkek » pogo yaparken eski sevgiliyle karsilasmak » fenerbahce nin siradan galatasaray zaferi » john petrucci » bir boka benzemeyen minimal siir » limewire pro » para ve mutluluk