yavru kedi 

/ 2
kapat
  1. anaammm! bu da bu başlığa örnek ola;

http://katzen.haustiere-i...sch-kurzhaar-2-3073-4.jpg
    #2254426 (unique270, 03.09.2007 15:42)
  2. görüldüğü zaman ay ay ay, canım canım gibi tepkilere yol açabilen hayvan yavrusu.
    #2254445 (Sarp, 03.09.2007 15:45)
  3. yapıştım mı bırakmayan dünya tatlısı yaratıklardır. büyükleride makbuldür.
    #2267532 (seyir, 05.09.2007 16:46)
  4. sevilesi, tapılası ,mıncırılası şirin şey. tabi her şey yavruyken güzel. *
    #2267670 (gammaze, 05.09.2007 17:11)
  5. (bkz: elmyra was here) *
    #2267683 (aksam vakti bir kadeh sarap, 05.09.2007 17:13)
  6. aslında bilinenin aksine büyük kedilerden daha fazla çizik bırakan kediler. sebebi de henüz bebek oldukları için patilerini ve dolayısıyla minik tırnaklarını kontrol edememeleri. tırnakların patilerden ne zaman çıkarılması gerektiğini bilmediklerinden olduk olmadık durumlarda çıkarır, siz onu seveyim derken çiziverirler. yine de kesinlikle dünyanın en sevimli canlılarıdır. felaket oyuncu olurlar, kıpır kıpır halleriyle insanı bazen gülmekten ölecek hale getirirler. yaramazlık ve masumiyetin aynı minik, tüylü bedende buluşmuş halidir yavru kedi.
    #3276491 (takhisis, 16.04.2008 09:21)
  7. mart ayinda ciftlesme derdinde olmayan.
    cok seker otesi.
    muhtesemin bir ustu canlilardir.
    #3276548 (mutlulugun ta kendisi, 16.04.2008 09:49)
  8. sokakta olanları minnacık hallerine bakmadan kendilerini korumak için kükrerler. yakalamak çok zordur. geçmiş yıllarda apartman ızgarasının altına düşmüştü biri, binbir maymunlukla inip kurtarmaya çalıştık, eller çizik içinde kaldı. tutamıyorsunuz bir kaç saniyeden fazla, ısırıyor resmen korkudan. nasıl bir savunma içgüdüsüdür o. sonunda kalın eldivenlerle çıkarabilmiştik.

evde doğmuşlarsa, kaçmazlar, dertleri günleri oyundur. boyuna uyurlar, bir yarım saat uyanıp hoppa da zıppa da oynar sonra yine sızarlar. yavru kedileri izlemek dünyanın en keyifli işlerinden biridir. evinde olanlar en şanslı insanlardandır bana göre.

olmayanlar da bunlarla hasret giderebilirler:
    http://www.break.com/inde...tens-bop-their-heads.html
    #3314763 (telashe, 24.04.2008 23:05)
  9. hiperaktif varlık. bitmek, tükenmek bilmeyen enerjisiyle gülümsetir sizi. bir de erken kalkıp üzerinize zıplamaları olmasa...
    #3906524 (sacriter, 02.09.2008 18:37)
  10. hep öyle kalsalar dedirtecek şirin yaratıklardır.
    #3906832 (antistorax, 02.09.2008 20:12)
  11. mal mal o iplik senin bu iplik benim o çekyat senin bu çekyat benim şeklinde atlayıp zıplayan kedidir bunlar büyüyünce ağır abi olurlar.
    #3906850 (LocK, 02.09.2008 20:15)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavru kedi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavru kedi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavru kedi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavru kedi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sevilen seyler » sozlugun en leri » kara carsafin carsafa donusme sureci » contusion » dumur olaylar » ar damari catlamak » saadet partisi » yagmur yagarken altina isemek » rurouni kenshin » kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » serguzest » yemekteyiz naim » symposion » kucukken kizlarla lastik oynayan erkek » macit ozcan » yazdigi her seye arti verilen yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kafasi guzel olmak » oylama ikonlarini msn ikonu sanmak » 57 nci alay » cuzdanda gerekenler » havuzun dibinden fayans cikaran dalgic