yavru balinanin drami 

kapat
  1. Avustralya'nın kuzey sahillerinde beliren balina yavrusunun, 11 metrelik bir yatı annesi sanması sonucu ortaya çıkan dramdır. Acıkan karnını doyurmak için yata defalarca dokunan yavru balinayı kurtarmak için yetkililer seferber olmuş. yazık lan. evlatlık alacam bu yavruyu. çok etkilendim.

http://www.milliyet.com.t...008&b=Yavru%20balinan ın%20dramı&ver=73
    #3843097 (akmai, 20.08.2008 10:54 ~ 10:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavru balinanin drami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavru balinanin drami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavru balinanin drami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavru balinanin drami. Copyright of the articles are belong to their authors.

» geri donmesi beklenen eski sevgili » her bolumden sonra sozlukte yorumlanan programlar » motherload » joe purdy » dem spor » facebookta gecirilen zaman » axe africa » baykal hocafendi » ask bocugum » sacit kayasu » binbasi ernesto olmedi daha » dap » meclise giren kene » sahtiyan » fm 2009 deki yetenekler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yemekteyiz nail » ataturk un milletine duskun bir vatansever olmasi » 325 donem yedek subay alimi » macit ozcan » guzel dostum » kisa boylu yesil gozlu siyah sacli muslumcu » tevekkul » zamani durdurma istegi » the night dances » silahli kuvvetler j2 » tematik mode acikken acilmis basliklar » yuzde kirk ile yuzde yuzu yonetmek » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » fatih terim vs jose mourinho » when the tigers broke free » emre aydin » hakiki tosun pasa benim » yildiray ogur » baybars