yavl 

kapat
  1. arka direği (bkz: mizana) ön direğinden kısa, çift direkli yelkenli tekne.
    #1843161 (BuRock_, 30.06.2007 03:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavl başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavl ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavl nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavl. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yapan » ceylin » mozole mirach » blues » birzamanlar net » adayim abdullah gul kardesimdir » dying in your arms » elma yiyecegine erken yat » yanlis anlasilmis sarki sozleri » baslik acip ayar verdim abi » sicmak » satanistlerin artik seytan taslanmasin protestosu » ahmet hakan coskun » havuzun dibinden fayans cikaran dalgic » aglama hissi uyandiran sozler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » the noose » huseyin altuntas » elveda rumeli » abandi damat » cg artist » akbank » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » heaven please » sic semper tyrannis » sferometre » adnan aybaba fan club » ebru gundes » objebi » mclaren f1 » zeitgeist addendum » kucuk penisli insan » maskeli besler kibris » mersin forum alisveris merkezi » 0532 » dincilerdeki taraf gazetesi sevgisi