yavasliyor efenim durduramiyoruz 

kapat
  1. *
    işin felsefesine el atmış uuser in kafasında tasarladığı paradoksumsu cümle.
    (bkz: nasıl yani)
    #2193108 (lamelifye, 24.08.2007 22:24 ~ 22:26)
  2. (bkz: kaplumbağa sözlük)
    #2196100 (t bag, 25.08.2007 14:14)
  3. sözlüğün ağırlaşmasının deli ettiği yazarların cümlesi. bazen hızlanıp kandırıyor ve ardından ciddi şekilde duraklıyor.
    * *
    #2196138 (tepesersemi, 25.08.2007 14:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavasliyor efenim durduramiyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavasliyor efenim durduramiyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavasliyor efenim durduramiyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavasliyor efenim durduramiyoruz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» vicortus » panta rei » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » darwen » oymak » lost » cakan adam » sheep in fog » nev york nev york seni yenecem laaaa » cristiano ronaldo » bir derdim var yasanmisliklari » korkularla yasamak » fenerbahce nin siradan galatasaray zaferi » bozdag » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yasak kadin » cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis » minibus arkasi yazilari » pozcu » arkadasa asik olmak » sms in yillar sonra atacagi ilk eski sevgili » cankiri caddesi » maada » insan muhammed in de filmi yapilsin » anlamamazliga yatmak » rast pesrev » alucard » yemekteyiz mert » liseli serap » hoscakal » isis » adam sirasina gecmek » telengitler » internal combustion engines » yeterli para olmadigi halde taksiye binmek