yavaslayan artis 

kapat
  1. matrixi izlediğinde kullanılan teknolojiden haberi olmayan kimselerin ahuahuah adama bak diye olayı tamamen yanlış anlamaları sonucu oyuncuya takabilecekleri lakap.(?)*
    #1344778 (Stormbringer, 25.02.2007 00:10 ~ 00:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavaslayan artis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavaslayan artis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavaslayan artis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavaslayan artis. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sevismek » little wing » bir an icin kimsenin entry girmemesi » tematik mode a alternatif mode istekleri » kushimoto sokagi » takim tutan kizlarin feneri tutmasi » bairam hoshtempo » hangi ask adil ki » nominal gsmh » dusman olmak icin firsat kollamak » bettyboo » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » sacit kayasu » gizli escinsel » buz parmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » inheritance vice » irmak unal » abberline » oqqo » al yanakli balon » suicide redemption » on sekizlik kizlarin fantezi yoksunu olmasi » evladin olsa sevmezsin » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » poisonx » saf aklin elestirisi » 2 uzatmaya gerek yok kisaca istanbul zirvesi » gelen haberler arasinda » opel astra cabrio » atsizcilar » edip sharabi » teonanacatl » gaza gelip osurmak » oklahoma city thunder » ogle vakti sokakta oynayacak kimse bulamayan cocuk