yavaslatmak 

kapat
  1. yavaşlamasına sebebiyet vermek, hızını düşürmek.
    #1150449 (larker, 14.01.2007 10:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavaslatmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavaslatmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavaslatmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavaslatmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» drama koprusu » asiti kacmis kola » axe africa » bu bir yoklugun hikayesidir » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » cavlagi cekmek » the moon and the yew tree » darussafaka » asik mahzuni serif » uzak » kontorlu hat kullanan yazarlar » asya pazari » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » yaran espriler » aleyhinde fikir beyan eden herkesi susturan kisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yaran facebook iletileri » nominal gsmh » igrenc espriler » irak a gidenin pasaportuna kurdistan yazilmasi » ben seni hak etmiyorum » eski sevgili su an nerededir acaba sorunsali » yaran ruyalar » sol frame » kabizlik » butun muhendisleri abazan diye fislemek » mortingen strasse » destina » gap » ingiliz istihbarat orgutleri » adam sirasina gecmek » kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » max payne » ibanez jem » nargile icip sigara icmeyen enteresan insan » bugun