yavas yavas uyusturucu madde birakmak 

kapat
  1. söz konusu madde ile ha$ir ne$ir ki$ilerin yakin arkada$larina, yeri geldiği zaman ailelerine attiklari yalandir. kendi kendini tatmin etmekle e$değer biçimde kurulan bir cümledir. uyu$turucu yava$ yava$ birakilmamakla beraber birden birakmakta zor bir durumdur buna göre diyaloglar $u $ekilde $ekillenebilir ?

+ aylin n'ooldu kizim hani uyu$turucuyu birakiyordun ?
    - him ya birakiyorum i$te yava$ yava$.
    + bi kaç ay daha takilir birakirim diyorsun yani ? (bkz: bi siktir git)
    #2058951 (Grunge, 02.08.2007 22:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavas yavas uyusturucu madde birakmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavas yavas uyusturucu madde birakmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavas yavas uyusturucu madde birakmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavas yavas uyusturucu madde birakmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» macit ozcan » camlibel » acik diplomasi » istiklal marsi nin dini ogeler icermesi » kilcal boru » klavye devrimcisi » lorelei » bell cadisi » yaran baslik yonlendirmeleri » kolik » aytug » karsi karsiya » sahada sortunu indiren futbolcu » ayrilikci abhazya tavugu » gecen gun yine sevisiyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » annihilation by the hands of god » yuregini torpulemek » metin culhaoglu » aci soguk » savama » var misin yok musun adriana lima » genel secimlerde hayir oyu kullanmak » nikola tesla » ataturk e laf atiyorum farkli oluyorum » prettygirl17 » binbasi ernesto olmedi daha » bir derdim var yasanmisliklari » universiade erzurum 2011 » can t fight the moonlight » haydi insanlar kurtulusa » baba » tematik entry » single ladies » babanin harclik verememesi » your kingdom is doomed