yavas yavas hasan sas 

kapat
  1. mısır'lı spikerin Türkiye maçını anlatırken yarım yamalak Türkçe'si ile söylediği söz. ayrıca mısır'da insanlara Türkiye hakkında ne biliyorsun diyince insanların aklına gelen replik.
    #660945 (barış, 23.09.2006 23:50)
  2. (bkz: sabah sabah seda sayan)
    #660965 (krmyrdsn, 23.09.2006 23:56)
  3. (bkz: ince ince yasemince)
    #660969 (fowler, 23.09.2006 23:58)
  4. hasan şaş' ın sezonun ikinci yarısına doğru açıldığını belirtendir.
    #888282 (abberline, 21.11.2006 04:36)

© 2008 - uludağ sözlük

yavas yavas hasan sas başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yavas yavas hasan sas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavas yavas hasan sas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asik olup kalbe gommek » ataturk x yapar miydi » ben senin icin yasamayi goze almisim » akp nin bakanliginin kadikoy luleri sevmemesi » abisesque » ramazanin giderek yaz mevsimine yaklasmasi » lost » gucci envy » my apocalypse » youtube a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games