yavas yavas gectim kalabaliklarin arasindan 

kapat
  1. Yavaş yavaş geçtim kalabalıkların arasından
    bir deniz çarpması gibi çoğalta çoğalta geçen
    geçtiği yeri
    yavaş yavaş çıktım içimden.Dokundum
    yavaş yavaş acıya,kuvarsa,şiire
    yavaş yavaş tarttım suyu,anladım nedir ağırlık
    kokular
    coğrafya.
    Eğildim sonra gövdeyi tanıdım ve düzenini
    gördüm sessizliğin dümdüzlüğünü
    gördüm yinelemedi gördüğüm hiçbir şey
    böyle yavaş yavaş geçtim insandan insana
    insanlaştırdım yavaş yavaş dışımı
    böyle karıştım kalabalıklara
    kalabalıklaştım böylece..

ilhan berk
    #3411659 (mulayim, 18.05.2008 04:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavas yavas gectim kalabaliklarin arasindan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavas yavas gectim kalabaliklarin arasindan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavas yavas gectim kalabaliklarin arasindan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavas yavas gectim kalabaliklarin arasindan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» real » umugumuzu siktirmam deyip sonra da imf le anlasmak » radyo uludag » sabahin altisinda simit diye haykiran simitci » yapan » dark fortress » wraiths of roanoke » adayim abdullah gul kardesimdir » sin kaf li konusmak » 57 nci alay » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » barren woman » pinhani » saniser » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » krizin konik gecmesi » mahcur » metin culhaoglu » oda tv » chp laiklik karsiti eylemlerin odagidir » mersin forum alisveris merkezi » en hizli baslik giren yazar » mortingen strasse » opel astra cabrio » unlulerin kisisel iletileri » aferist » meltdown » marifet iltifata tabidir » 26 agustos 1922 » tesekkur eden moderator » hakiki tosun pasa benim » dogum gunun kutlu olsun » gs tv » elle tu l aimes » askeri gazino