yavas sozluk yoktur az votka vardir 

kapat
  1. özellikle 1 mb bağlantı sonrası söylenmesi gereken sözdür aynı zamanda "absolutly" doğru önermedir.
    (#512425)
    #514929 (aflterxosruanrgise, 08.08.2006 22:40 ~ 22:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavas sozluk yoktur az votka vardir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavas sozluk yoktur az votka vardir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavas sozluk yoktur az votka vardir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavas sozluk yoktur az votka vardir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» daha hizli bir sozluk icin iciyoruz zirvesi » zall online » kilo alamamak » turk opucugu » yenimahalle mit lojmanlari » mustafa m mustafa kemal im » when the tigers broke free » on bes kisiye saldirdim » pasamiz cok sakacidir da » yasar ne yasar ne yasamaz » maharani » 16 kasim 2008 zeytinburnuspor alibeykoy maci » hanzo » peri tozu » muduru got etmek » gelen haberler arasinda » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kendine iyi bak » un chien andalou » ahmet turk un annesinin adinin turkiye olmasi » triptykon » x yapan y den daha z dir » ermerkez » attribute » ucu ortasi belli olmamak » eski pusku » cem yilmaz » onmaz » the stones » emre aydin » calisan elektronik esyayi su dolu kuvete sokmak » templar » uludag sozluk moderasyonu » sari biber » fm 2008 deki yetenekler » mozole mirach » kufur edilince gunaha girilmeyecek kisiler