yavas ol yavas 

kapat
  1. sanat güneşimiz gokhan ozen'in nadide bir eseri. "yavaş ol yavaş, dur bi dakka yerler yaş" diye devam ediyor ki hayattan soğutmaya yeter.

o değil bir kaç kere dinleyince kulağa hoş gelmeye başlıyor. sonlardaki -aş harfleri tam kafiye yapıyor. ondandır büyük ihtimalle. az sonra geçer.
    #2281632 (yozishanko, 08.09.2007 03:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavas ol yavas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavas ol yavas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavas ol yavas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavas ol yavas. Copyright of the articles are belong to their authors.

» flirtable » nano sahtiyan cell im » australopithecus » sevk zinciri » biz kuresel ekonomik krizi az hasarla atlatiriz » youtube » gerizekali sevgilim » stt » samsung u600 » liselinin okul bitince muduru dovucem geyigi » var misin yok musun adriana lima » bir an icin kimsenin entry girmemesi » mta nin vatandas altin arasin cagrisi » mecidiyekoy » satanistlerin artik seytan taslanmasin protestosu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » erkan ocakli » hesap ver » hatta direk secde » kilo verememek » 30 kasim 2008 » serguzest » peri tozu » usb 3 0 » orospu cocuklugunun dik alasi » anti klise timi » turbanli sirin » edip buran spor salonu » futbol asla sadece futbol degildir » sol frame ye kurt lu baslik acmak » uyandik biz geliyoruz » urk » kriz teget mi gecti delip mi gecti » ne ictiysen aynisindan istiyorum bakinizlari » aleko bacanos » mevlana sekeri