yavas oku sacin basin dagilmasin 

kapat
  1. * *
    genelde okumayan, ancak herkesin oldugu gibi ilgi alanlarında kitap okumak olan bir kimseye söylenebilir bir cümledir. dalga gecmek için oldugu kadar, okuyucuyu uyarmak amacıyla da kullanılabilir.
    #938857 (shinobi, 02.12.2006 14:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavas oku sacin basin dagilmasin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavas oku sacin basin dagilmasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavas oku sacin basin dagilmasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavas oku sacin basin dagilmasin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mathman ile siir saati » cok egzotik hareketler bunlar » keskin sirke » haber basliklarini entry giren yazar bozmasi » cadi kazani » ekonomik kriz » car of the year » the sacrilegious scorn » gs tv » sadece yildiz bakiniz okumak » prezantabl » tasak gecmek » dalga gecerek reddetmek » var misin yok musun » turkiye petrol jeologlari dernegi » aniden uyanildiginda yapilan sacmaliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » zorunlu din dersi » amina koyim facebook » orospu cocuklugunun dik alasi » halusinasyon » actigi basligi unutan yazar » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » internal combustion engines » the night dances » corabinin yipranmasindan zevk alanlar » mozilla firefox » a series of unfortunate events » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » dogan gorunumlu mercedes » the moon and the yew tree » zall a saygi duymak » hakiki tosun pasa benim » yay burcuyum yayarim » demokles » vize » mezun olunca ne olacaksin