yavas gir de sacin basin dagilmasin 

kapat
  1. klimasız otamdan klimalı ortama girerken duyulabilecek söz.

- oğlum yavas gir de sacin basin dagilmasin.
    + kapasana klimayı, elektrik parası girecek bir yerimize.
    - hopp. tedaş yavaş girsin de saçı başı dağılmasın.
    + o değil de geçen ayki fatura ne oldu?
    - şiişt çaktırma ödemedik hala.
    + kaçalım oğlum, sırada iski bekliyor girmek için.
    - bir iki üç. geride kalana igdaş girsin.
    #1473373 (larker, 30.03.2007 23:13)
  2. (bkz: harun yahya basligina nasil entry girilir)
    #3974272 (crazy, 17.09.2008 16:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavas gir de sacin basin dagilmasin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavas gir de sacin basin dagilmasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavas gir de sacin basin dagilmasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavas gir de sacin basin dagilmasin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» futbolu seveni hanzo sanan bakis acisi » yaran facebook iletileri » futbol asla futbol degildir » zeitgeist addendum » digital fotograf makinasi samimiyetsizligi » uc kirmaya baslayan rotring kalem » istiklal marsi nin dini ogeler icermesi » terorizm » okan bayulgen sade vatandas » sozluk yazarlarinin itiraflari » kontorlu hat kullanan yazarlar » the dark tower » ablam icin gazel » danende » toprak kokusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » jucy » asirmasyon » gulsen yuksel den nefret etme nedenleri » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » populasyon ekolojisi » cevriye » oylama ikonlarini msn ikonu sanmak » deceku » asik olunan insanin en yakin arkadasa asik olmasi » keskin sirke » ekol » babami anarken » bir bayandan beklenenler » yaran espriler » sivillere yonelik saldirilari pkk dan bilmek » mclaren f1 » asansoru kacirmak » pinhani » kizlarin en cok soyledigi yalanlar » ataturk un tuttugu takim