yavas gel 

kapat
  1. "atip tutma, abartma, ölcüsüz konusma" anlaminda kullanilir.
    #2253701 (harvel, 03.09.2007 13:09)
  2. yavaş yapmak, yavaş olmak gibi bir kalıptır. girişilen fiilin abartıldığı göstergesidir ve önlenebileceğini gösterir.

x:doverim lan seni
    y:şşş, yavaş döv
    ya da

x:ulan ikinizi üst üste koyup yerim la
    y:hoop
    z:yavaş ye
    ya da

x: öldürürüm lan seni.
    seren serengil:yavaş öldür. tavuk mu olduruyorsun * *
    gordugunuz gibi bir de tuvuk mu olduruyorsun kalıbı vardır ve ardasık kullanımlarda istenen etkiyi verir. *
    #2253769 (sEtU, 03.09.2007 13:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavas gel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavas gel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavas gel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavas gel. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bana entry yazana lolipop verecegim » alkol » oneydilan » al bunu sana aldim » wicker park » ruhlarimizi kirlettik » seyit riza » angarya » mrtince » takas » ahmet turk un annesinin adinin turkiye olmasi » eksikolik » lesbos » basketbol koclarinin kisa boylu olmasi » aci soz » spirit » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » axe africa » gitmek my marlon and brando » sozlerimi geri alamam » the rule of four » emlakci » turbanli sirin » kizlarin dindar ve ahlakli erkeklerden hoslanmasi » herbaryum » kovga » din ve milliyetcilik ile uyutulmak » ali bardakoglu » aerius » dark tranquillity » kizlarin soyundugu sinifa yanlislikla girmek » en iyi agri kesici » pasamiz cok sakacidir da » pendikspor vs fenerbahce » congrafuckinlations » demir hotic » ben seni hak etmiyorum