yavas eksi oy veren ibne 

kapat
  1. seri eksi oy veren ibnenin aksine bu ibne daha yavas eksi oy verir. mesela her 5 dakikada bir oy verir.
    #2495219 (sobaninyanindayatanevkedisi, 20.10.2007 17:34)
  2. sözlükte yeni yeni türemeye başlayan ibnelerdendir. bugünlerde seri eksi oy veren ibnenin arada artı oy vermesi sebebiyle meydan boş kalmış ve bu yavas eksi oy veren ibne ve türevleri ortaya çıkmıştır. ve sözümona kahramınımızın tahtını ele geçirmişlerdir. ben seri eksi oy veren ibneyi bağrına basanlardan biri olarak şu açıklamayı yapma gereği duydum;

kamuoyuna saygıyla duyrulur!

seri eksi oy veren ibnenin kalbimizde yer edinmesinin sebebi onun ibne olması değil verdiği eksi oyu seri vermesidir. son günlerde onun mevkisine yapılan saldırıları kendimize yapılmış kabul ediyor ve bu orjinallikten uzak taklitçi anlayışı kınıyoruz. korsana hayır!

(bkz: seri adamı severim)
    #2495275 (just my luck, 20.10.2007 17:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yavas eksi oy veren ibne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yavas eksi oy veren ibne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yavas eksi oy veren ibne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yavas eksi oy veren ibne. Copyright of the articles are belong to their authors.

» magic mushroom yiyen mario » power turk » 9 kasim » maharani » stewie griffin » kabiz olanlara tavsiyeler » ekonomik kriz » bir an icin kimsenin entry girmemesi » southern sunrise » yagmur sesi » hsbc nin 500 personelini isten cikarmasi » ankara da bir surrealist melih gokcek » 6 ayda bir arayan sevgili » sic semper tyrannis » cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » 2006 dunya kupasi finali » seni kimler aldi » x yapan y den daha z dir » maslaktan 4 levente gelme rekoru » osmanli nin isgalci bir devlet olmasi » zall dan ozel mesaj almak » sort aborted » anti klise timi » kiz kadin ve gelinler hakkinda soylenen hurafeler » dogum gunun kutlu olsun » ataturk un kurdugu cumhuriyet » azarath » herbaryum » gitano de lucia » suicide redemption » l theme b » acibadem sutu » deli bozgun dolu dizgin » mark levinson » eros