yav git bacim 

kapat
  1. sabahın köründe ve soğuk bir havada tam arabaya bindikten sonra kapı tutularak ben seni seviyorum itirafına afyon patlamamış halde verilen cevap.
    (bkz: arkadaşımın başından geçen bir olay.)
    #3759843 (aydede, 02.08.2008 15:38)
  2. (bkz: yaran ulkucu replikleri) *
    #3759909 (tanrica, 02.08.2008 15:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yav git bacim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yav git bacim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yav git bacim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yav git bacim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» okan karacan » sadece yildiz bakiniz okumak » tesvik sukelasi » tehlikenin farkinda misiniz » 0532 2xx xx xx gibi hatta sahip olmak » yay burcuyum yayarim » azarath » tkp » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » olum » sekura » eksikolik » samanyolu tv » mozilla firefox » silent hill homecoming » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » gulsen yuksel den nefret etme nedenleri » evrim teorisi » vize » 30 kasim 2008 » gogus buyutme hapi » can t fight the moonlight » avrasya tv » basligi basliktir diye tanimlamak » kale grubu » birbirini yaglayan uludag sozluk irkcilari » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » istiklal marsi » aboov ne dedii » harmony dies » entry girerken bunalima girmek » corabinin yipranmasindan zevk alanlar » etnik temizlik » bir fahisenin cocugu olmak » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi