yatti kalkti oyunu 

kapat
  1. canı sıkılan öğrencilerin yurt, ev civarlarında ve tenhalarda, menhalarda oynayabileceği salağımsı, saçmamsı ama can sıkıntısına birebir oyundur.

malzemeler: 4-5 arkadaş. hayal gücü.

tarifi: önce bir seçim yapılır hayvan ya da şarkı isimleri.
    şarkı isimlerinden örneklersek kısa anlatım ile oyunun başlıca kuralları şöyledir:

1. kişi tiridine tiridine bandım. 2. kişi: karpuz getir yiyeyim. 3. kişi ayva çiçek açmış yaz mı gelecek anam 4. kişi de neremi neremi olsun.

herkes birbirinin adını otururken eğilerek (mesela; tiridine tiridine bandım yattı kalktı neremi neremi) yanlış telaffuz etmeden söylemeli. yanlış telaffuz eden 1 karalı olur ve bir karalı diyerek oyuna devam eder.

anlamayanlar için:

1.kişi: tiridine tiridine bandım yattı kalktı karpuz getir yiyeyim.
    2.kişi: karpuz getir yiyeyim yattı kalktı neremi neremi.
    4.kişi: neremi neremi yattı kalktı.. ayhh. unuttum sen neydin.
    herkes: neremi neremi, gözlerini ay, neremi neremi dudaklarını.hahah 1 karalı oldun. başla.
    4.kişi: 1 karalı neremi neremi yattı kalktı karpuz getir ayhh neydin ya..
    herkes: nihaha 2 karalı oldun.
    4.kişi: of ya. 2 karalı neremi neremi yattı kalktı tiridine tiridine bandım.
    1.kişi: tiridine tiridine bandım yattı kalktı ayva çiçek açmış yaz mı gelecek anam.
    3.kişi:ayva çiçek açmış yaz mı gelecek yattı kalktı eee.. yattı kalktı 1 karalı oldu muhaha.
    herkes: ayva çiçek açmış yaz mı gelecek?
    3.kişi: 1 karalı ayva çiçek açmış yaz mı gelecek anam yattı kalktı 2 karalı neremi neremi.

gibi. her yanan kişi hangi şarkıysa hep bir ağızdan o şarkı söylenecek.

(bkz: buyrun cenaze namazına)

öyle işte. paylaşmak istedim.

(bkz: sabah 6 da girilen entrylerde mantik aramak)
    #4022916 (lolita lempicka, 29.09.2008 07:23 ~ 07:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatti kalkti oyunu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatti kalkti oyunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatti kalkti oyunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatti kalkti oyunu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» seviyormus gibi yapmak » turk ozel sektoru » bunalimdayken entry girmek » zall dan sen secilmis kisisin diye mesaj almak » her seyin degeri elde edilinceye kadardir » pan am » bir kriz politikasi olarak isten cikarma » vamos bien » senay erdogan » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » muslum baba bandanasi » icimdeki deniz » via port » darbukator baryam » limanla kavgali isyankar kaptan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » basketbol koclarinin kisa boylu olmasi » tanri nin sozunde durmamasi » otuz bir cekmek » bir kac iyi insan » forum trabzon » ultraslan cennet » sabahin altisinda simit diye haykiran simitci » hendrix » kurt degil kurdistan dusmani olmak » aforizma » teonanacatl » adini unutmaya devam ediyorum » radyo sol » turkiye » turnuvada dovusulen ninjayla sonra delice sevismek » karolina kurkova » dunyanin en ezik sarkisi » kizlarin soyundugu sinifa yanlislikla girmek » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » kafama sikar giderim