yatsi ezani 

kapat
  1. gunun en son ezanıdır. yatsı namazının kılınması ıcın cagrıda bulunur. yatsı namazı en uzun suren vakıt namazıdır, 13 rekattır.
    #510187 (painkiller, 07.08.2006 21:45)
  2. an itibariyle istanbul için okunmaktadır.
    #4147992 (blackhole, 27.10.2008 18:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatsi ezani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatsi ezani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatsi ezani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatsi ezani. Copyright of the articles are belong to their authors.

» frikikte kalecinin onunde sortu indirmek » konfederasyonlar kupasi » kotermek » emlakci » wicker park » vanpir » oy vermek » fan fatality » liseli serap » jeodezi » three to tango » the dark tower » izlanda » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » dar vakitlerde genis zamanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » limewire pro » yapilmis en buyuk aptallik » ben dugune dugun demem davul zurna olamayinca » catisma esnasinda geyik ceviren polis » taraf » ucyuzbin » kuntayi kinteleyen adam » daddy » suat atesdagli » bir acayip sevda dustu serime » entry girerken bunalima girmek » teroriste insan demenin sacmaligi » kafasi guzel olmak » derin yasamak » masturbasyon » cukun kadar konus yani sus » liselinin okul bitince muduru dovucem geyigi » yurtkur uyuma yurt kur » pasamiz cok sakacidir da » sahin k ile paris hilton un sevgili olmasi