yatsam iyi olacak 

kapat
  1. saatlerdir pc başında entry okumaktan ve yazmaktan imanı felç olmuş yazarın aldığı kararı kendi kendisine ifade etmesi hede hödösüdür.
    #2806447 (kaytanbiyikliprens, 08.01.2008 05:16)
  2. bir saat önce kendisine bu sözü söyleyip, yatakta dört dönüp uykunun tutmayacağını anlayınca tekrar bu sözü söylemek için uyku denen gelmezi bekleyen yazarın kurduğu bir cümle de olabilir.
    #2806464 (cinayetsaati, 08.01.2008 05:35)
  3. entry yazarken 'asdrjtfykghlj' gibi karakterlerin ekrana yansıması üzerine sabahın bi köründe kurulabilecek en iyi söz öbeği.
    #2806472 (bisizofreninyarattigikarakter, 08.01.2008 05:43)
  4. bazen msn'de muhabbet sıktığında söylenen söz.
    #2806586 (aglasevgiliyurdumagla, 08.01.2008 09:07)
  5. sürekli söylenen ve uygulanamayan cümle. yaklaşık 5 saattir söylüyorum, ha gayret...
    #2811334 (Cyqne, 09.01.2008 05:37)
  6. '.. ama hiç de istemiyorum' diye devam ettirilen, gereklilik bildiren söz.*
    #2811339 (enzeru, 09.01.2008 05:44)
  7. muhtelif sebeplerden ötürü; yapılabilecek seçimlerin bitmiş olması durumunda söylenebilecek umursanmaz cümle.
    #2826830 (mabrahar, 12.01.2008 10:51)

© 2008 - uludağ sözlük

yatsam iyi olacak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatsam iyi olacak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatsam iyi olacak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kondansasyon » papagan » facebook » tivordiyznak » bettyboo » iyilik yapmaya gelmiyor aq denilen anlar » dig lazarus dig » eski sevgiliyle yaglanip gures tutmak » street fighter 3rd strike » bebeklik fotografini facebook a koyan eski sevgili » ipt » alisveris yaparken kuyruk gibi pese takilan satici » yetersiz tatar » sir isaac » haybeden gercekustu ask » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sebahat tuncel » ahmet hakan coskun » ataturk un emanetini devirmek istemek » kannabinohid » vecit » grandiyotize » eski sevgilinin intihar mektubu » salo o le 120 giornate di sodoma » yeni baslayanlar icin afrika » uludag sozlukteki siki kufur sansuru » yildiri » yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak » elestirinin dozunu kacirinca olanlar oldu » strateji » lavabo deliginden penis cikmasi