yatmadan once sacmalamak 

1. uykunun etkisiyle genellikle yazarlarda gelişen hadise..
    #1875972 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 07.07.2007 03:29)
  2. sözlükteki çoğu gereksiz başlık ve entry nin bulunma sebebi
    #1876002 (ekmekli-tost, 07.07.2007 03:37)
  3. - peşin fiyatına 10 taksit falan mümkün müdür? şu an durumum yok da.
    + ...? ben var anlamiyor ki seni?
    #3923710 (july4th, 06.09.2008 04:55)
  4. -aslında masalın orjinalinde, kurbağayı öpmüyor duvara fırlatıyorum.
    +vraggg!
    -yine de sen bilirsin..
    #3923730 (accelerated, 06.09.2008 05:05)
  5. uykudan önce sözlüğe giren yazarın derin başlıklarda beyin fırtınasına dahil olmasından kaynaklanan hadise.
    #3923736 (ashaf, 06.09.2008 05:09)
  6. giden sevgilinin arkasından geri don demektir.
    #3923769 (mabrahar, 06.09.2008 05:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatmadan once sacmalamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatmadan once sacmalamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatmadan once sacmalamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatmadan once sacmalamak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» john petrucci » car of the year » cristiano ronaldo » google » adriana lima nin var misin yok musun a katilmasi » buzuki orhan osman » pan am » mahsun kirmizigul un lanetli olmasi » 16 kasim 2008 ales » istiap » nikon d80 » flirtable » 325 nci donem yedek subay sinavi » hemencevir com » tez gel yarim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » muslum gurses » bin adalar » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » esinize uzaktan uzaga asigim » raffaele palladino » alevi davasinda aslan kesilen ateist » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » kevin corchiani » symposion » single ladies » maada » sazan avi icin kullanilabilecek basliklar » zulfuyara dokunmak » quantum of solace » caka satmak » king » bebegin kisiye yakismasi » ridvan dilmen » your kingdom is doomed » hurriyete dogru