yatmadan once muzik dinleyen insan 

kapat
  1. genelde bi yurtta veya baskıcı bi ortamda yasayan depresif insan tipi.
    #2421618 (akraba evliligi urunu, 03.10.2007 16:42)
  2. yine müzikle birlikte uyuyakalan insan türüdür.
    #2421625 (justinank, 03.10.2007 16:44)
  3. (bkz: aa bu benim lan)

yatmadan önce müzik dinlemenin bünyeye olumlu etkisi olduğu savunulur. ben şahsen katılıyorum. özellikle hangi müzikte kafanızı dinleyebilirsiniz seçin, onu dinleyin. yani illa ki slow anlaşılmasın bu. mesela ben power metal'le de kafa dinleyebilen bir insanım *. hangi müzik size kendinizi iyi hissettiriyorsa onu dinleyin. uykunuz gelmese bile kendinizi iyi hissedersiniz. kalktığınızda ise (ters tarafınızdan kalkmadıysanız) ruh halinize olumlu olarak yansıyacaktır.
    #2421652 (WoLF, 03.10.2007 16:51)
  4. yatmadan önce müzik dinlemenin zevkine varmış insandır.
    #2421993 (hamas, 03.10.2007 18:05)
  5. Yorganı kafaya kadar çekip müzikle bütünleşen insan modelidir.
    (bkz: işte o benim)
    #3913652 (lena, 04.09.2008 06:26)
  6. dünyanın en güzel insanıdır. müzikle birlikte uyuya kalınır. sabaha kulaklarınız hafif ağrıyabilir yanlız.
    #3913653 (Slayerized, 04.09.2008 06:28)
  7. insan uyuduktan sonra müziğini dinlediği grubu rüyasında görebilir. ama son derece eğlenceli ve güzel birşeydir. bi an için o gün yaşanılan kötü şeylerden uzaklaştırır insanı ve rahat bir uyku çekmenize yardımcı olur. bir nevi ninni gibi. tabi bu müzikler depresif olanlar değil de hoşunuza giden müzikler olduğu zaman geçerli bir kuraldır. yoksa ağlayadabilirsiniz.
    #3913908 (cntrlaltdel, 04.09.2008 09:54)
  8. belirli bir süre sonra alışkanlık haline döner. uyumadan önce müzik dinlemeden rahat edilemez, uykusuzluktan ölse bile üç beş parça dinlenip öyle uykuya dalınır. yan etki olarak ertesi gün beyninizde bir shuffle'ı açık bir playlist oluşmasıdır. gün içinde müzik dinlemeseniz de beyninizde o şarkılar hep döner.

tabi bazen sıkıntı da yaratabilir, misal;
    (bkz: sinavda sarki soyleyen ogrenci)
    #3913930 (Kechi, 04.09.2008 10:01)
  9. genelde yattıktan sonra müzik dinleyen insandır. uyumadan önce müzik dinlemeyi amaçlasa da öylece uyuyakalır hep.
    #3913938 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 04.09.2008 10:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatmadan once muzik dinleyen insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatmadan once muzik dinleyen insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatmadan once muzik dinleyen insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatmadan once muzik dinleyen insan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fenerbahce nin siradan galatasaray zaferi » ilk iyi oylanan entry » emre aydin » digitally imported internet radio » hoscakal » drama koprusu » arkadasa asik olmak » dem spor » kendi okulumuza dogru » yemekteyiz nesrin » isis » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » you make me high » ozz le grand » yanlis anlasilmis sarki sozleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » prologue » cukun kadar konus yani sus » basbaydar shopping center » robert traylor » kirmizi bileklik » alone with everybody » ayni gece hem saw hem de hanibal izlemek » mirror » cristiano ronaldo vs lionel messi » sms in yillar sonra atacagi ilk eski sevgili » handover » darkness nights » alucard » yagmur sesi » hesap ver » the sacrilegious scorn » cepte siyanurle dolasmak » olcu kabi » taksicilik » arude50