yatirim 

kapat
  1. Belirli bir ülkede, belirli bir dönemde ekonomideki üretim araçlarına yapılan harcamalar yâni ülkedeki mevcut sermaye stokuna yapılan ilavelerdir. Ekonomideki yatırım harcamaları sermaye mallarına yapılan harcamalar, inşaat ve hammaddelere yapılan harcamalar ve yarımamul ve mamullere yapılan harcamalar şeklinde gruplanabilir.
    #103887 (cell-im, 07.03.2006 00:25)
  2. belli bir dönem içinde ekonomideki üretim araçları mevcuduna yapılan eklemeler ve bu eklemeleri mümkün kılan harcamalardır. ekonomideki gelir ve istihdamı artıran temel unsurdur. üretimi artırmayan harcamalar, yatırım niteliğinde değildir.
    #244138 (gonulcelen, 14.05.2006 17:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatirim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatirim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» capa » tuvalet kagidi tuketiminin gelismislik gostergesi » akp hukumetinin marifetleri » operasyonel butce dengesi » net bugunku deger » nakit akim tablosu » verim egrisi » mikael stanne » hayat » erkeklerde pezevenklik switchi dogustan on gelir » sonsuz nur » yemekteyiz naim » acele etme » aleko bacanos » siyah percemlerin gonca yuzlerin » google chrome » matias emilio delgado » seyh edebali » aniden uyanildiginda yapilan sacmaliklar » bir bayandan beklenenler » yoldaslar » yaran basliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » fenerbahce vs galatasaray » magnum essence dark » corabinin yipranmasindan zevk alanlar » pozcu » hicbiryerdecilik