yatirim tavsiyesi deildir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sefin tavsiyesi
  2. harama yaklasmayin tavsiyesi
  3. ata yatirim
  4. yatirim
  5. 99 yatirim
  6. olu yatirim
  7. yatirim ortakliklari
  8. gelecege yatirim
  9. karsit yatirim
  10. inter yatirim

© 2008 - uludağ sözlük

yatirim tavsiyesi deildir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatirim tavsiyesi deildir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatirim tavsiyesi deildir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tuvalette diski yerine para cikarmak » power b » yandas medya » cahillikler kitabi » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » escinsellik » hicbir konusuna bakiniz vermeyen yazar » pazar sabahi sozluge darbe yapilacak » psikolojik olarak tatmin olmayan erkek » isin icine x girdi ben anlamamaya basladim » sayin zall yazarlara haklarini verir misin lutfen » cristiano ronaldo yu marke etmek » sol frame sol frame olali boyle zulum gormedi » disko krali » surekli ben gay miyim acaba diyen erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fifa nin yabanci oyuncu sayisini sinirlamasi » alt bostanci » jesse james » the solitude » if so » omrumuzun son demi » b 29 » tuvalete kardesle birlikte gitmek » bok kokan bir adamin otobuste yaniniza oturmasi » demiryollarinda katar cekme usulleri » congusdator » torlak » acaba dunyada su an kac kisi siciyordur » don t steal my style » babanin biyigi kesmesi