yatili okulda gunduzlu okumak 

kapat
  1. evinin yatılı okulun yanıbaşında olmasından mutebellit, okula gündüz gidip gelme durumudur.
    #3046778 (karegen, 23.02.2008 04:29 ~ 04:40)
  2. gece gündüz birbiriyle mecburiyetten de olsa dip dibe olan arkadaşların ileride dostluğa dönüşecek bağından biraz da olsa uzak kalmaktır. yatılı olanlar tarafından yarım insan *olarak adlandırılmak, dost edinmek için biraz daha fazla çabalamaktır.
    #3688829 (bi nick bulamadim kendime, 19.07.2008 21:34)
  3. gündüzcü öğrenciler için kabusa dönüşebilecek bir durumdur , gececilerin şamatasından ve birçok sırdan mahrum kalınır .
    #4090707 (htnm, 15.10.2008 11:19)
  4. dışlanma için yeterli bir sebeptir.
    #4090736 (kariyerli, 15.10.2008 11:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatili okulda gunduzlu okumak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatili okulda gunduzlu okumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatili okulda gunduzlu okumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatili okulda gunduzlu okumak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yemekteyiz » asirmasyon » sic semper tyrannis » seni kimler aldi » ismail kucukkaya » the moon and the yew tree » kilcal » esinin ayaklarini opmek » mclaren f1 » zall dan ozel mesaj almak » eksi sozluk » nersoy asfer » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » kiz arkadasinin sevgilisini elinden alan kiz » katil usak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sevk zinciri » klavye » istiklal marsi nin dini ogeler icermesi » gichin funakoshi » ust kimlik » yaran espriler » kisil » yildiray ogur » 16 kasim 2008 ales » babasi olen cocuk » gormedigine inanmanin ardindan inandigini gormek » ruyada dusen insanin yatakta ziplamasi » radyo baskent » petrol fiyatlarinin 50 dolarin altini gormesi » yasak merve » turk basininin ve medyasinin feneri kollamasi » ask bocugum » dibinden sokmek » motorola f3 » isn t love