yatayim da yarin kalkip biraz daha aci cekerim 

kapat
  1. acı çekme işlemini uykuyla dondururken kurulan cümle.
    #2876540 (ave maria, 22.01.2008 00:16)
  2. acı çekme işlemini uykuyla dondurduğunu düşünen insan söylemidir. *
    #2876551 (fishandcips, 22.01.2008 00:18)
  3. bir mazosist lafı.
    #2876565 (yarteles, 22.01.2008 00:21)
  4. acıların çocuğu, kademsiz, kadersiz, basiretsiz (bu ...sizleri bir uzatırım var ya sözlük kapanır) insan söylemi.

(bkz: emrah koş babanı skiyolar)
    (bkz: yok artık nuri alço)
    #2876635 (bloodsucker, 22.01.2008 00:33 ~ 00:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatayim da yarin kalkip biraz daha aci cekerim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatayim da yarin kalkip biraz daha aci cekerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatayim da yarin kalkip biraz daha aci cekerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatayim da yarin kalkip biraz daha aci cekerim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» adriana lima nin var misin yok musun a katilmasi » zall offline » baba ile diyaloglar » wookie » tuzlucayir » fidel castro » karsi karsiya » elle tu l aimes » the night dances » mortingen strasse » tavla » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » salih iki cay kap gel » kara carsafli chp liler » ctrl u » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » arda turan » doggy style yaparken burnun algiladigi bok kokusu » capkin » atsizcilar » jucy » unutamam » calisan elektronik esyayi su dolu kuvete sokmak » son sinavlari 100 olarak hesaplamak » vdz » cem yilmaz » sozluk benim yerime vizeye gir allahsiz » kukuyla oynamak » ogretmen » post office » gecen gun yine sevisiyorum » zaha hadid » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » kiz kadin ve gelinler hakkinda soylenen hurafeler » 14 aralik 1999 pendikspor fenerbahce maci » hoscakal