yatay birlesmeler 

kapat
  1. aynı malı üreten firmaların, hukuki varlıklarını korumak veya kaybetmek üzere birleşmeleridir.
    #320745 (gonulcelen, 06.06.2006 00:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatay birlesmeler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatay birlesmeler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatay birlesmeler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatay birlesmeler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» emel sayin in elleri » turk opusmesi » caylak olunca kendini entry takibe veren gammaz » lady lazarus » baslik acip ayar verdim abi » ayikulagi » israil » cakan adam » geceyi bas basa gecirip sevismeyen erkekle kiz » muslum baba bandanasi » seytan taslamasinda roket atar kullanmak » said nursi » sayman » yoruk sucuk benzeri urun » yaftalamanin dayanilmaz agirligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kizlarin dindar ve ahlakli erkeklerden hoslanmasi » platonik aski aldatmak » maenad » good luck chuck » alman » mezun olunca ne olacaksin » mas que nada » sozluk yazarlarindan aforizmalar » yagmur yagarken altina isemek » bebek » yeterince renkli degil » jeodezi » mahsun kirmizigul un lanetli olmasi » tulum hayri » ankara da bir surrealist melih gokcek » semih cumhuriyeti » opel corsa » insanlar dusleri kadar vardir » kemalizm » cafe betul