yatasla oh yeah 

kapat
  1. "lorke lorke" adlı türkünün melodisiyle söylenen reklam şarkısı.

diyerbekir güzel bağlar, hanım ey lorke
    indir indir indir indir, yataşla oh yeah.

(bkz: türkçe şarkılarda yeah demek)
    #1302778 (meureate, 14.02.2007 14:15)
  2. bugün için kalp şekilli yatakları bok pahasına satan firmanın reklam dingili.
    #1302782 (impayatoy, 14.02.2007 14:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatasla oh yeah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatasla oh yeah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatasla oh yeah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatasla oh yeah. Copyright of the articles are belong to their authors.

» athletic bilbao » gupe gunduz » en iyi agri kesici » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » elektrojen » magnum essence dark » erkegin asik oldugunda yaptiklari » egitim fakultesi » phalaenopsis » ismail kucukkaya » evdeki esyalardan gece catcut ses cikmasi » huseyin altuntas » kupayla taclandirmak » yeni dogmus bebege isim koyma problemi » yemekteyiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » buzuki orhan osman » alevi » ataturk e laf atiyorum farkli oluyorum » mikael stanne » fidel castro » genc siviller » yaran dil surcmeleri » yurekte golge birakanlar » kanyon » sozluk yazarlarindan aforizmalar » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » your kingdom is doomed » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » gupegunduz » adriana lima nin var misin yok musun a katilmasi » sinavdan hemen sonra moral bozan ogrenci » kushimoto sokagi » nike mercurial rose » kaz dagi milli parki » yeterli para olmadigi halde taksiye binmek