yatas 

kapat
  1. önceleri sadece yatak, sonraki yıllarda koltuk ve oturma grubu da üreten firmanın adı... sürekli ve bitmez kampayaları vardır. ev alır gibi 60 ay vadeli koltuk yada salon takımı satın alabilirsiniz...
    #554290 (beelzebub, 18.08.2006 17:42)
  2. önceleri yatak grubu ile ön plana çıkan bir markaydı, ama şimdiki iletişim politikası çeşitlenen ürün grubu ile değişmiştir.
    eski reklamlarında yataşşşşşş diyerek uykuyu çağrıştırırdı, şimdi ise sahip bizi yataş'a götür diyen salak kanepe, koltuklarla daha farklı bir alana da el attığını görüyoruz.
    #2415113 (yasak merve, 02.10.2007 12:43)
  3. Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi Ticaret Anonim şirketi.
    #2415192 (fewzi1907, 02.10.2007 13:09)
  4. orta kalite-uygun fiyat politikası ile çalışan bir firma.
    #2415197 (ozz le grand, 02.10.2007 13:12)
  5. son reklam kampanyasıyla ve özellikle reklam filmiyle hedef kitleyi can evinden vuracak marka.

(bkz: yataşla eviniz hazır)
    #2988926 (sydera, 11.02.2008 20:03)
  6. temelleri 1976 ya dayanan, iki kuzenin kurduğu fakat son yıllarda ortakların sürekli kavga halinde olduğu kayseri firması.
    #3091151 (bolumunu sevmeyen ogrenci, 04.03.2008 01:52)
  7. yakın zaman önce tanıştığıma tanışacağıma beni pişman eden firma. müşteri memnuniyeti sıfır mınakyym. siz bir şey alana ve ödeme yapana kadar peşinizde dört dolanırlar. ne zaman ki ödemenizi yaptınız, işte hikaye o zaman başlar.

yaşanmıştır ve harfini değiştirdiysem namerdim:

- siparişiniz 1 ay içinde size gönderilecek.

bir buçuk ay sonra mağazayı ararsınız:

- pardon bizim bir kanepe vardı?

- kusura bakmayın çok yoğunuz bugünlerde. isminizi söyleyin, ben bilgisayardan bakıp dönerim size( iç ses yoğunsanız bana mı yoğunsunuz mınakyyim. çok yoğunsanız, yoğunluk geçene kadar satış yapmayıverin, ayrıca altı üstü bir kanepe )

o gün size dönülmez.....

sonraki gün , ( nezaketten ödün vermeden kibarca):

- pardon dün de aradım, bakıp dönecektiniz bana, bizim sipariş vardı?

- kusura bakmayın yoğunluktan arayamadık. ( iç ses : skeyim sizin yoğunluğunuzu ) . salı günü uygun mudur size?

- tamam salı olsun ama ben çalışıyorum ve teslimat adresinde oturmadığımdan önceden beni arayıp bilgi verirseniz ona göre o saate orada olurum.

- valla o kadar yoğunuz ki ( iç ses: bir şey demiyorum) size tam saat vermem mümkün değil çünkü o gün bir sürü siparişin dağıtımı ve montajı yapılıyor. yine de akşam 18.00 civarı gelirler büyük ihtimalle.

o gün gelir, iş güç arasında akşam belirtilen saatte adreste olunur. 18.00 olur, 19.00 olur, 20.00 olur hatta 21.00 olur. ne arayan ne soran ne gelen!!!

o saatte mağaza aranır. ana avrat düz gitmedik kalınır. "sizi kovdururum, mahkemeye veririm" li tehditler savrulur, satışçıya ayar üzerine ayar verilir. hala "çok yoğunuz da vırt da zırt da " diye cevap yetiştirmeye çalışan elemana " gelmeyin bugün lanet olsun, yarın tam şu saate orada olmazsanız iade ediyorum " denilir ve bugün için beklemeye konulur.
    #3338547 (leblebi tozunun hastasiydim, 30.04.2008 11:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatas. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tahta gogus » montajelemani » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » cami yapilacagina akm yapilsin » fabala » cinleri tepesinde olmak » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru » isil alben » hulya avsar in kizinin kose yazari olmasi » wanted » sadece yildiz bakiniz okumak » trt » eksi sozluk » aytug » osman gokcek » blacky » sahaya inek girmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » samsung u600 » yazdigi her seye arti verilen yazar » hem musluman hem irkci olmak » the couriers » istiklal marsi nin dini ogeler icermesi