yatarken en sevilen kazagi giyen kiz 

kapat
  1. her erkegin en korktugu olaydir.

hava soguktur, manita sana yatiya gelmistir. kiz bir anda "ay ben cok usuyorum, kazakla yaticam der" ve dolabini acar, ozene bozene dunya para verdigin kazagini giyer ve yataga girer. agzini acamazsin zira acarsan yatakta babayi alicagini bilirsin. kiz sana sarilir, sevgi dolu bakislarla seni seviyorum der. sen ise 300 dolarlik kazagin sabah ne hale gelecegini dusunursun, o sevgi sozcuklerine karsilik veremezsin.
    #2931789 (totiman, 01.02.2008 15:37)
  2. 300 dolarlık kazağı olup soğuk evde oturan adamın sevgilisi. ne yapsa yeridir.
    #2931805 (mevta, 01.02.2008 15:40)
  3. hayatım ben seni ısıtırım kazakla rahatsız olursun boşver şimdi gel hadi falan diyerek belki yaptığı eylemden vazgeçirilebilecek bir kızdır, hala vazgeçmiyorsa sabah uyandığınızda o kazağın halini düşünmek bile korkutuyor insanı, böyle tüy tüy olmuş, gece ki hareketlerden dolayı sünmüş gitmiş, zül olmuştur.
    (bkz: zül olmak) *
    #2931807 (goodboy, 01.02.2008 15:41)
  4. yanında da en sevdiği erkek arkadaşının olması beklenen kızdır.
    #2933940 (sleepwalker, 01.02.2008 21:50)
  5. (bkz: yatarken en sevilen kızağa binen kız)
    #2933950 (ELeCTrO, 01.02.2008 21:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatarken en sevilen kazagi giyen kiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatarken en sevilen kazagi giyen kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatarken en sevilen kazagi giyen kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatarken en sevilen kazagi giyen kiz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» forum trabzon » tayyar ari » kar yagarken dondurma yemek » yeni uuser olacaklara nick onerileri » bir an icin kimsenin entry girmemesi » turkiye turk » alpet torojet » 5 m migros » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » yureksagda » orhan savasci » three to tango » yaran diyaloglar » raffaele palladino » vicissitudes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » stewie griffin » baba ile diyaloglar » mahler senfoni no 2 » acele etme » icelim » facebook taki fantastik gruplar » pekos patos si » abberline » hayattaki en guzel anlar » bin jip » satanistlerin artik seytan taslanmasin protestosu » 18 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » portakalli serbest muhasebeci corbasi » pilot il » baban ne is yapiyor » lady lazarus » sayfa goruntulenemiyor » back up » kedi biyigi » ust kimlik