yatarken dus kalkinca dus 

kapat
  1. 26 haziran 1973 tarihli bir gazete haberinden;

doktor cüneyt aktör cüneyt'i anlatıyor;
    " bol viski az uykuyla geçen gecenin ertesi günü sapasağlam olmanın ilacı:
    'yatarken duş kalkınca duş'
    sabahlara kadar küp gibi içtikten sonra ayılıp film setine gidebilmek için yaz kış buz gibi duş yapıyorum.
    beni zurna gibi eve postalayanlar, sabahları tabanca gibi karşılarında görünce şaşırıyorlar. işte bu doktor olmamın bir avantajı.

kaynak: rolling stone
    #1632837 (ditty, 11.05.2007 22:39 ~ 23:28)
  2. yatarken düş, kalkınca duş şeklinde de anlaşılabilecek söz.
    #3199658 (arabaciarabayatasget, 28.03.2008 01:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatarken dus kalkinca dus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatarken dus kalkinca dus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatarken dus kalkinca dus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatarken dus kalkinca dus. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kolik » everybody s trying to be my baby » hizli kosan atin boku seyrek duser » moderasyonu yipratmak » turkiye nin ucuncu buyuk ismi olarak aydin dogan » limanla kavgali isyankar kaptan » matrixxx reloaded » pastane kagitlarini tasarlayan grafiker » the jailer » 16 kasim 2008 zeytinburnuspor alibeykoy maci » doggy style yaparken burnun algiladigi bok kokusu » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » eskisehir buyuksehir belediyesi » esinize uzaktan uzaga asigim » ahmet kaya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » can ciger kuzu sarmasi » zall ile girilen ilginc diyaloglar » gecekondu » dudaktan kalbe » ene » populasyon ekolojisi » fatih terim vs jose mourinho » suicide redemption » yavuzturk mahallesi » cincin » nietzsche » walter klemmer » isimsizcisimsizipsizdipsiz » eski sevgili su an nerededir acaba sorunsali » silahli kuvvetler j2 » pinhani » kar yagarken dondurma yemek » elf prensesi » osman gokcek » axe africa