yataktan kalktim okula geldim 

kapat
  1. lise döneminde uydurulmuş bir saç stilidir *. bu tarzı benimseyen insanlar sabahları saçı sakalı birbirine karışmış* vaziyette okula gelirler.
    #921245 (kutupsal form, 28.11.2006 14:55 ~ 14:56)
  2. simkart'ları henüz hazır olmadığı için girdikleri ilk dersi anlamayan insanlardır.*
    #921267 (simitcikahvecigazozcu, 28.11.2006 15:05)
  3. bunun üniversite versiyonuda vardır. bu tarz insanlar ilk dersi hep kaçırırlar * ellerine ne gelirse saçlarını bile düzeltmeye vakitleri olmadan okula atarlar kendilerini. okul bitip iş hayatına girince de yataktan kalkıp alel acele işe giderler. bu böyle sürüp gider.
    #921345 (marla singer, 28.11.2006 15:25)
  4. okul kapısında sap gibi not bekleten 'yok ya' diye cevaplanacak makyajlı ve saçı fönlü kız bahanesidir.
    #921354 (pembepanter, 28.11.2006 15:29)
  5. öğrencilerin(özellikle lise) kapı önlerinde disiplin yönetmeliği gereği kenara çekildiğinde söylediği ilk söz.
    #921366 (dewRimm, 28.11.2006 15:32)
  6. son zamanlarda akıllara durgunluk verecek şekilde yayılmış kız imajıdır.
    malzemeler:
    -fondoten
    -d&g gözlük
    -gri renkte nike eşofman altı (siyahla aynı etki yaratılmıyo çünkü)
    -pastel renklerde mango body
    -nike veya converse ayakkabı ya da timberland bot
    -ince, vücudu saran mango mont
    -son model ince kapaklı telefon
    yapılışı:
    sabah yataktan kalkılır surat güzelce fondotene batırılır,saçlar yukarıdan yarı dağınık kalacak şekilde topuz yapılır yukarıdaki kıyafetler giyilerek okula gelinir.
    #2648863 (demi moore yes ofcourse, 01.12.2007 01:19)

© 2008 - uludağ sözlük

yataktan kalktim okula geldim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yataktan kalktim okula geldim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yataktan kalktim okula geldim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birtat » babanin evde futursuzca gaz cikarmasi » ozkan oksuz » sadece turk kizini namuslu sanan zihniyet » hz tansu » chp zihniyeti » ruhi su » prison break » 6 7 eylul olaylari » noel baba nin mhp den milletvekili adayi olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games