yataktan hemen kalkmazsan sutumu helal etmem 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. annenin sutumu helal etmem demesi
  2. dayak yememenin hemen hemen imkansiz olmasi
  3. hakkini helal et helal et usta
  4. tanimam etmem
  5. tanimam etmem ama severim
  6. kimseye etmem sikayet
  7. seni o fasiste yar etmem
  8. veda etmem ben bu aska
  9. seni kimseye yar etmem
  10. yar etmem sana beni

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yataktan hemen kalkmazsan sutumu helal etmem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yataktan hemen kalkmazsan sutumu helal etmem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yataktan hemen kalkmazsan sutumu helal etmem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yataktan hemen kalkmazsan sutumu helal etmem. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » redwinemania » karga » radyo uludag » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » yeni uuser olacaklara nick onerileri » july4th » uludag sozluk » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » karpuzkabugu » sadece turkiye de gorulen olaylar » arjen robben » kacak kelebek » yaran entry silinme sebepleri » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » salvatore di stefano » no promise » gezilesi internet siteleri » silik entry havzasi » atan alir spor » sahtiyan » metroda kitap okuyan artist » bunu yazan tosun okuyana kosunu okuyunca kizan tip » dunyayi yoneten adam » nada » floccinaucinihilipilification » pozcu » 7eventy 5ive » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » actua soccer 3 » faiz yemek » unlulerin kisisel iletileri » ataturk e tapan kesime kahkahayla gulmek » sonsuz nur » yag » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » politeknik » bolumunu sevmeyen ogrenci » kemalizm » spike fatality » cek git bebegim