yataktan dusup tum gece yerde uyumak 

kapat
  1. ters dönse de yoluna devam eden * * oyuncak arabaları hatırlatan olay.
    #2494021 (infectus, 20.10.2007 12:13)
  2. uyandığında bir anda şoka sokacak, ortami taniyip yerde yatiyor olduğunu anlayana kadar, eyvah yoksa kacirildim mi, nerdeyim, sen kimsin durumuna sokacak olay.
    #2494055 (Seytanin Fisildadiklari, 20.10.2007 12:24)
  3. sadece bir defa şahit olduğum ilginç olay.

yatılı okuldayım. bizim de bir eleman var çocuk da uyku bozukluğu var, gece uyanık gündüz paso uyku hali. bir gece ilginç bir şekilde uykusu geldi saat 3 gibi falan yattı bu. bir iki saat sonra lambur lumbur yerde. hem de ranzanın üst katından düşmüş salak. ağız burun dağınık. şimdi yatakhane soğuk kimse yataktan çıkmak istemiyo. herkes birbirine "lan yardım etsenize çocuğa" diyor sonunda gittik yanına adam uyanmadı ve sabaha kadar yattı orda. sabah kalkınca da "ne yaptınız lan bana şerefsizler" diye bize trip attı.

(bkz: bu da böyle bir anımdır)
    #2494057 (tayk, 20.10.2007 12:25 ~ 12:26)
  4. davul çalsa uyanmayacak kadar ağır uykusu olan insandır.
    #2494527 (preghiera, 20.10.2007 14:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yataktan dusup tum gece yerde uyumak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yataktan dusup tum gece yerde uyumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yataktan dusup tum gece yerde uyumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yataktan dusup tum gece yerde uyumak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» masal » muhim degil » seri eksi oy veren ibne » little wing » king » gereksiz yazilar » jeodezi » istanbul » guzelavrat otu » la copa rota » alevi davasinda aslan kesilen ateist » haz ve mutluluk ayrimi » child » calisan elektronik esyayi su dolu kuvete sokmak » telengitler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » azarath » cavlagi cekmek » heroes » ask bocugum » gogus buyutme hapi » kilcal » turkiye petrol jeologlari dernegi » mikael stanne » football manager 2009 » siracusa » delikanlimuhendis » darbukator baryam » osman gokcek » mehmet ali birand » kurt cobain hirkasi » bos bkz la ayar vermeye calismak » du bakali n olcek » karsi karsiya » nika hatipli » karneyi aldigin gun gorusecegiz seninle