yatakta rum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yatakta muthis
  2. sen beni bir de yatakta gor
  3. yatakta basilmak
  4. madonna ile yatakta
  5. yatakta cok iyiyim
  6. yatakta entry dusunmek
  7. yatakta kaybolan kumanda
  8. yatakta donup kalmak
  9. yatakta kadinin yeri
  10. turkler yatakta aceleci

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatakta rum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatakta rum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatakta rum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatakta rum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » karga » redwinemania » radyo uludag » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » uludag sozluk » yeni uuser olacaklara nick onerileri » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » july4th » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » arjen robben » yaran entry silinme sebepleri » sadece turkiye de gorulen olaylar » salvatore di stefano » kacak kelebek » karpuzkabugu » montajelemani » silik entry havzasi » atan alir spor » gezilesi internet siteleri » feyzullah ete » terorizm » demokles » turnuvada dovusulen ninjayla sonra delice sevismek » ezequiel lavezzi » turkiye nin en guvenilir kurumu » tematik mode a alternatif mode istekleri » sozluk benim yerime vizeye gir allahsiz » kufur icat etmek » on sekizlik kizlarin fantezi yoksunu olmasi » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » kurbaninizda yer var mi » cuzdanda gerekenler » sonsuza kadar sevmek » nike mercurial rose » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » can yucel » ayriligi beklemek » yargi gucunun elestirisi » the dark tower