yatakta donup durmak 

kapat
  1. uykusuzluğa mukabil sıkıntılı hareket çeşidi. (omuzlarda başlık açmanın verdiği format denen s.kik yük..)

ötürü ve kükrerken çok tanrısal hisseder kendini insan. ve o küçük tanrıcılık oyununda, yukarı çıkabildiği kadar çıkıp tanrı'nın yalnız olduğunu hissettiği o ilk an, sırtı üşüyüverir sonra..

döner yatağına..

döner yatağında..

ya yarın vardır meşru kanatta
    ya delilik,
    eğitilmişliğe namzet
    o ihanetsiz yolda
    sabah, pazaryeri, duman
    içimde yürüyen kimliksiz şu düşman
    pimi çekilmiş bombanın mandalına
    bu derece mahir
    böyle koyak basan
    nasıl da komiklik!

bırakmak korkuya atanmış
    tutunmak salgıya
    debelenmek yargıya
    yakalanmak karanlığa
    özlem; dönmeye
    yatmak uykuya.
    #2792393 (hosaf, 05.01.2008 05:49 ~ 06:31)
  2. uyuyamamak neticesi değil, bilakis tüm cumartesiyi uyuyarak geçirme çeşididir kimi zaman..saat 12 alarm çalar, 5 dakika daha lan nolcak tatil bugün..saata bi bakılır zınk diye uyanılıp 14.38 , oha kaç olmuş ya kaldı gene ders çalışma hayalleri..neyse gitti bugün nasıla yarına çalışırım ya da olmadı gece..kalksam mı yok yok , biraz da sola dönüyim , kolum tutuldu hoppa oh mis gibi..saat 18.53 zıır zıır ne var anne ya , ne bağırıyosun yataktaydım ölmedim merak etme..tamam uyanıyorum, hayır aygır değilim anne alınıcam bak..hayır kış uykusuna da yatmadım alla alla ya!
    #2863823 (hefeweizen, 19.01.2008 20:24)
  3. ''insan yalnız kalamaz, yapamaz
    döner durur yatağında uyuyamaz...'' *
    #2863857 (glbst, 19.01.2008 20:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatakta donup durmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatakta donup durmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatakta donup durmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatakta donup durmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ultraslan cennet » sozlukte sikilirken yapilabilecekler » sinemada sevisirken ara isiginin yanmasi » masal » ataturk yasasaydi yargilanirdi » ales » ahmet cakar la sansa bak » portakalli serbest muhasebeci corbasi » gichin funakoshi » franky four fingers » bunu yazan tosun okuyana kosunu okuyunca kizan tip » yaz buz » delikanlimuhendis » dogalgaz faturasini dert eden insanlar » kemalizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » var misin yok musun » teonanacatl » seoul » sahada sortunu indiren futbolcu » yenilmedik ezildik » contusion » alpaslan dikmen » kukuyla oynamak » sadik yemni » sozluk yazarlari » the sacrilegious scorn » turkiye nin ucuncu buyuk ismi olarak aydin dogan » kontorlu hat kullanan yazarlar » uludag sozluk yazarlarinin yuzde 93 u aptaldir » eric carmen » kral ubu » geceyi bas basa gecirip sevismeyen erkekle kiz » basliklari ust uste okumak » geri zekali » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar