yatakta dinlenecek sarkilar 

kapat
  1. barry white'ın tüm şarkıları *
    scorpions'dan ''holiday'' ve king crimson'dan epitaph da yatakta sigara * içerken idealdir.
    #2265486 (basri, 05.09.2007 09:50)
  2. (bkz: can t get her out of my bed)
    #2265504 (avedis, 05.09.2007 09:54)
  3. (bkz: macho man)
    #2265507 (mulayim, 05.09.2007 09:55)
  4. mavi sakal - yat geliyorum
    #2265561 (maribaturu, 05.09.2007 10:13)
  5. (bkz: sabah kalkinca dinlenecek sarkilar/#2265471)
    #2265577 (orphaned land, 05.09.2007 10:17)
  6. gecenin üçündeyseniz, dertlerin tam içindeyseniz, sevgili kayıp gitmişse hayatınızdan;
    gokhan kirdar:ustume basip gecme yar
    http://www.youtube.com/wa...;mode=related&search= +
    #2265596 (infantes, 05.09.2007 10:22)
  7. avril lavigne - why

neden ?

sanki gerek yokken otostop yapmışınız ve bi kızla tanışmışınız da tüm gün onla vakit geçirmişiniz ardından eve gelip direk kendinizi yatağa atmışınız ve kollar başın altında olacak şekilde onu düşünüyorsunuz ve biyerlerden bu şarkı çalıo of ulan amk diyorsunuz içinden... tabi hayallerde güzeldir.
    #2265613 (zksek, 05.09.2007 10:28)
  8. (bkz: zaten sevişiyorsun benimle vucut dilinle)
    meali: striptiz istiyorum
    #2265671 (deatly, 05.09.2007 10:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatakta dinlenecek sarkilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatakta dinlenecek sarkilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatakta dinlenecek sarkilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatakta dinlenecek sarkilar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» zall offline » axxo » adventure pinball forgotten island » yazarlarin aslinda demek istedikleri » ask » cemil abi » ridvan dilmen » desiree » fox tv » how i met your mother » zall i tanimam o da beni tanimaz » simdilik sadece bekleyecegiz » 23hapo » kushimoto sokagi » entry ve nick uyumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » evladin olsa sevmezsin » yeni bir kente girerken yasanan huzun » hepimiz adnaniz hepimiz aybabayiz » husnu bile gelse senlendiremez » cezmi yurtsever » diego armando maradona » sahtiyan » yeterince renkli degil » dr cureklibatur ve bay arkin » featherweight » alevi davasinda aslan kesilen ateist » orhan savasci » southern sunrise » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » cesaretsiz sevgiliden medet uman salak sevgili » gore gori chapa tipa rota hey » cumhuriyet halkevleri » telengitler » turk opucugu » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek