yatakta devam edelim 

1. güzel bir yemek ve kahkahalarla geçen gereksiz bir muhabetten sonra hatun kişiye artık bu yemegin ve bu muhabetin ne amaçlı oldugunu anlatmak için,hadi bize gidelim ondan sonrada 'yatakda devam ederiz'deyip,kendisinin gerçek yüzünü gösterme tamlamasıdır,gelicek cevaplardan sakınılmalıdır.

(bkz: ukte)
    #118576 (msnden devam edelim, 17.03.2006 14:24 ~ 05.05.2006 22:18)
  2. içinde fesatlık olan hatunun yanlış anlamasına sebep olabilir
    erkeğin kastı yemeğe yatakt adevam edelimdir
    #118581 (fallopi(ı)tüpü, 17.03.2006 14:26)
  3. genç kız: Beni buraya niçin getirdin?
    Nuri alço: Hem konuşuruz hem bişeyler içeriz diye yavrum...Ne içersin?
    genç kız: varsa gazoz alayım.
    Nuri alço: Sen kocaman bir kız oldun hala gazoz mu içeceksin güzelim?Ben sana viski koydum.**
    genç kız: Ay ben hayatımda hiç viski içmedim,dokunmasın?
    Nuri alço: Merak etme yavrum bişey olmaz.Benim yanımdasın korkma
    bir süre sonra...
    genç kız: Birden uyku bastırdı neler oluyor anlamıyorum*
    Nuri alço: Korkma yavrum viski çarpmıştır.
    genç kız: beni buraya konuşmaya getirdin sanıyordum.Ne verdin bana* başım donüyoor?
    Nuri alço: Gel yatak odasına geçelim yavrum konuşmaya yatakta devam edelim**...
    #118600 (Gamze, 17.03.2006 14:41 ~ 14:42)
  4. eğer yanınızdaki hatun kişisi turk olmayan birisiyse erkek kişisinin çok daha rahat söyleyebileceği öneri cümlesidir *
    #155545 (city walk, 07.04.2006 15:51)
  5. - yatakta devam edelim rıza
    - tabi olur, nıhahaha
    - yanlız fitil sonra ateş yapar dikkat et
    - ama ama sandıydım ki...
    #155605 (nirvana, 07.04.2006 16:19 ~ 16:22)

© 2008 - uludağ sözlük

yatakta devam edelim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatakta devam edelim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatakta devam edelim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cemsbg » behavioral autogynephilia » terzi » yakin dogu universitesi tip fakultesi » itiraf com » orospu cocugu olunmaz orospu cocugu dogulur » seks icin alternatif tabirler » sagopa kajmer » zamana ve mekana gore degisen seyler » kinder supriz yumurtanin kagidini duzlemek » zeynep gunay » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » her daim birbirlerinin arkasinda olan yazarlar » soruya bak » bil gotunun huyunu icme tursu suyunu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » harlem de siyahilerle rap yapmak » ispanyolca » will you still love me in the morning » ataturk universitesi » agliyorum kahrimdan » birilerinden arta kalan duygularla yasamak » gunu gecirmek » ahmet yildiz olmedi » kenan dogulu » yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri » bendeki sen gitti » 14 kasim 1984 turkiye ingiltere maci » yaran kisisel iletiler » gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » cagrisimlarin gevsemesi