yatakta ders calisip derste uyumak 

kapat
  1. okulu uzatmanın 3. yolu.

(1. yol : yatakta ders çalışıp yataktan bi daha kalkmamak.)
    (2. yol : yatakda bile ders çalışmayıp derste bile uyumak. )
    #3381095 (teknikkazma, 10.05.2008 21:45 ~ 21:50)
  2. yatakta ders çalışıp, kıza sırtını dönüp uyuyanları vardır bide bunların.
    #3381104 (www wwwwwwwwww www, 10.05.2008 21:47)
  3. başka bir versiyonu yatakta dahil ders çalışmak ama buna rağmen sınıfta kalmaktır. çalışma yönteminde bir problem var demektir ya da yatakta ders çalışırken uyanık olmaya özen gösterilmelidir.
    #3381113 (ParaNtez, 10.05.2008 21:48)
  4. yatak ile uyku arasındaki bağın dersle kaynaşması sonucu derslerde de uyku hormununun harekete geçmesi durumu.* *
    #3381118 (tannis, 10.05.2008 21:48 ~ 21:49)
  5. çalışılan dersin rüyada tekrar edilmesini sağlayıp, dersi kavramayı kolaylaştıran durumdur.
    #3381145 (anomie, 10.05.2008 21:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatakta ders calisip derste uyumak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatakta ders calisip derste uyumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatakta ders calisip derste uyumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatakta ders calisip derste uyumak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» derste uyumak » tulips » olmeden onceki son sozler » mahcur » ingiliz istihbarat orgutleri » seyh edebali » bir tikky nin intihar mektubu » hayata dair ic burkan detaylar » tpjd » kale grubu » jakobenlerin sonuncusu » sevgili » turk basininin ve medyasinin feneri kollamasi » yaran facebook iletileri » yildizlar » statik smiley » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » orhan savasci » darwen » tiki » ucyuzbin » yaran entryler » uc kirmaya baslayan rotring kalem » kizlarin en cok soyledigi yalanlar » sayfa goruntulenemiyor » yaftalamanin dayanilmaz agirligi » actua soccer 3 » fewzi1907 » espas » baslik entry ve nick uyumu » erzurumspor » seattle supersonics » aldim borcluyum verdim alacakliyim » on bes kisiye saldirdim » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » yikilsin camiler acilsin akm ler » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci