yatakta cok iyi bir insan olmak 

kapat
  1. sevgilisine zarar vermemek için elinden geleni yapıp saçmalayan insandır. yatakta küfredin ya da hayvanlaşın falan dediğim yok ama aşırı duygusal olup iyi olmaya çalışmayın. misal;

boşalmayıp, aman hasta olur, üşütür gibi düşünceye kapılmak.

-aşkım ben geliyorum galiba, du bi sen beni itiver, yan tarafa boşalıyım. üşütürsün falan..
    -salak mısın osman..?

ya da karşıdaki yorulmasın diye hep üstte olmaya çalışmak.

-hayatım sen yorulursun şimdi, üstte ben durayım..hıı?

ya da o kadar iyi olmak ki!

-bitanem, şimdi sokuvercem ama ya acırsa..?

(bkz: yok artık)
    #4080164 (www wwwwwwwwww www, 12.10.2008 19:32)
  2. (bkz: ben sadece iyi bir insan olmak istedim)
    #4080174 (olvido, 12.10.2008 19:34 ~ 19:36)
  3. (bkz: gerizekalı sevgilim)
    #4080199 (ellen, 12.10.2008 19:39)
  4. (bkz: yatakta çok iyi bir insan ama çevresi kötü)
    #4080208 (TTTDDD, 12.10.2008 19:40)
  5. - şu makyaja bak sıfatını siktigim.. kalk lan aynanın önünden
    + ne diyon sen be allahın belası(adamı itekler ve adam yatagın üzerine üşer)
    - aşkım benim bebeğim affet beni bi an kendimi kaybetim. bazen ruhun yansıttıgı hali beden kabul etmiyor bitanem.belki de işin verdigi strestendir affet beni aşkım hayatımın anlamı !! yaşam biçimim affet !!
    + ne oldu len bu adama !! hafızası mı gitti dengesini mi yitirdi ? kafasına da vurmadım ki !!
    #4080254 (joneca, 12.10.2008 19:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatakta cok iyi bir insan olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatakta cok iyi bir insan olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatakta cok iyi bir insan olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatakta cok iyi bir insan olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tu kaka bana » guardado » insanlar dusleri kadar vardir » pervane » lowestoft cadilari » ikinci dunya savasi » yeni baslayanlar icin istanbul » bizim irkciligimiz butun milletlere karsidir » kavak yelleri » bebek » pes 2009 » zehirli mantarlar » hulya avsar in kizinin kose yazari olmasi » banihana » kemalizme din diyenlerin dinle derdinin olmamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kucukken kizlarla lastik oynayan erkek » zoruna giden entrye eksi veren yazar » turkiye de sokakta kalmak » cevriye » yaran facebook iletileri » tulips » saniser » yanni » turk basininin ve medyasinin feneri kollamasi » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » google earth tan kabe yi bulup yedi defa donmek » vdz » yigit alici » yenimahalle mit lojmanlari » chris stephenson » klavyenin gucu » ask suclari mahkemesi » torpulemek » aborted » adrian paul