yatakta basilmak 

kapat
  1. basilmak eylemi direkt olumsuzluk içerir ve bu eylem "yatakta başka biri ile yakalanmak" anlamına gelir.
    #816801 (asiti kaçmış kola, 05.11.2006 02:30)
  2. zor bir durumdur. aslında iş "basan" tarafından bakıldığında daha fenadır. "ben bunu hakedecek ne yaptım?" sorusu ile başlayan kendini yargılama, karşı tarafı katletme isteği ile son bulur. basılan kişi çok fazla pişmanlık duymaz, zaten pişmanlık duyacak olsa yapmaz. allah kimseye "basmak" eylemini yapmayı nasip etmesindir. basılan kişilere ise tavsiye olunur ki; "basılmayın kardeşim, basılacaksanız da yapmayın, hiç olmazsa adamı katil etmeyin"

-şogun. haniko, düdüko?
    *bilmemko.
    -bokoko yemişişko.
    #816870 (paleface, 05.11.2006 02:51 ~ 02:52)
  3. o an 10 saniyelik bir kaçma payın vardır, o an öyle bir bağlama çekmelisin ki basan kişiye ortamdan kurtulman gerekir.

basan: noluyo lan burda nalaannnn kim lan bu herif ben sizi doğramazmıyım lan
    basılan: vay abin sana yapılır mı bu be benim karıda evde yalnız ben en iyisi bakmaya gideyim
    basan: tabi koçum bakmaya git
    basılan: hönk eyvallah abi.
    #816880 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 05.11.2006 02:56)
  4. hatanın boyutunu anladığın andır, kurtulma dualarının kabul olmadığına dair söylentiler vardır.
    #816882 (justseven, 05.11.2006 02:56 ~ 03:06)
  5. ayakta basılmaktan adaha hayırlı olucak durum.

(bkz: iş üstünde basılmak)
    #816886 (altobelli, 05.11.2006 02:57)
  6. -aaaa bu kim?
    #816953 (trixx, 05.11.2006 03:16)
  7. (bkz: yat yat yat ahlak polisi)
    #1221564 (ozkrm, 28.01.2007 06:08)
  8. basan ki$iye gore vehameti degi$en göte gelme durumu. basan ki$i sevgili, e$, yatakta ki partnerin aile bireyleri ise vay ki ne vay halinize.
    #1221567 (Antistar, 28.01.2007 06:10)
  9. - eyvah kocam!
    - kaltak beni aldatirsin ha... hem de benim yatagimda
    - ama aciklayabilirim hüsnü....
    - neyi aciklayacaksin kaltak grow grow *
    - ay *

the end
    #1221585 (mulayim, 28.01.2007 06:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatakta basilmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatakta basilmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatakta basilmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatakta basilmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ayse tuter » grand ekinoks » aytug » oneydilan » desiderato » brian may » alevi davasinda aslan kesilen ateist » sari biber » sinemadan cikmis insan » sezercik kucuk torbaci » entry ve nick uyumu » nev york nev york seni yenecem laaaa » mehmet ali birand » rock dinleyen apolitik genc » ruhlarimizi kirlettik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ben senin bildigin kizlardan degilim » andres guardado » sair uuserlardan siirler » maharani » yag » yurekte golge birakanlar » mta nin vatandas altin arasin cagrisi » statik smiley » kizilsonya » hostempo » red hot chili peppers » can ciger kuzu sarmasi » yarak » kasadayken market posetini bir turlu acamamak » mark levinson » nano sahtiyan cell im » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » we are motorhead » tenedos » ikea bursa