yatak odasi 

kapat
  1. kimim beraberliklerin, evliliklerin ayakta durmasını sağlayan önemli etkinliklerin düzenlendiği*oda.
    #128865 (Andromedian, 24.03.2006 09:03)
  2. ilk kez i.Ö. 3500'lerde Sümer saraylarında ortaya çıktı.

Kaynak: 'Gündelik Hayatımızın Tarihi'
    #1259272 (bilgistan, 05.02.2007 00:36)
  3. kişilik değişimine uğratan mekan, kedi-kaplan, kaplan-kedi olur mesela.
    #1259306 (solo, 05.02.2007 00:45)

© 2008 - uludağ sözlük

yatak odasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatak odasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatak odasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radyo sol » lance vance » tanju okan » kim o sorusuna ben diye cevap vermek » sokakta yuruyen kiz modelleri » 5 ekim 2008 juventus palermo maci » boten anna » kadin dunyasi zehirlidir » minaharker » liberalizm ile fasizm arasindaki tarihsel baglar » gomcurmek » italik yazasim var » lark » polemik amacli baslik acip kacmak » uluslararasi cinsel iliskiler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » agnostic » slaughter » mircea lucescu » evrim teorisi » kamil koc » yumusatilmis kufurler » huzun » cikolatali gofret » ozlenmemek » siki siki baba » i now pronounce you chuck and larry » ovvvv cok feciiii » umut surdukce » kansas city shuffle » makinist