yatak hemen koltugun yanindadir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iyi dost ic camasiri gibidir her zaman yanindadir
  2. dayak yememenin hemen hemen imkansiz olmasi
  3. corabin koltugun arasindan cikmasi
  4. dolmusta on koltugun stratejik onemi
  5. lutfen koltugun ayarlariyla oynamayiniz
  6. burun pisliklerini koltugun altina saklamak
  7. sofore para uzatirken son koltugun kapilmasi
  8. emniyet kemerini koltugun arkasindan baglamak
  9. koltugun kenarina oturan program sunucusu
  10. uzaktan kumandayi koltugun arasina sokmak

© 2008 - uludağ sözlük

yatak hemen koltugun yanindadir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatak hemen koltugun yanindadir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatak hemen koltugun yanindadir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» can baba » helyum cekip opera seslendirmek » ince uzun parmakli zarif eller » swansea » ak 47 » sarah palin » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » dindarlari anlayamamak » saga donuste yayaya yol ver » erdem yener » salvarli et » kitap okumayanlardan sabun yapmak » axxo » doymadim sana » ev kiralari ve fiyatlarindaki hizli dusus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sulfur kokusu » radyo sol » beat » system error » seks icin alternatif tabirler » oyunlardaki exit to windows terbiyesizligi » zamana ve mekana gore degisen seyler » bulbulun cilesi » koylerin eski isimleri » uludag sozluk » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » 7 turbanlinin birlesip huh cekmesi » ranini » gotumuzde ergenekon parmagi » sacma sapan baslik yonlendirmeleri