yatak cekmesi 

kapat
  1. özellikle sınav zamanı peydah olan, ders çalışırken aynı odada bulunan yatağın fiziksel çekimine kapılma olayıdır.
    çekim alanının belirtileri göz kapaklarının ağırlaşması ve özellikle "sabah kalkar çalışırım" düşüncesi olarak karşımıza çıkar. bir nevi hastalıktır.
    ilerideki nesiller için atasözü*: gece ders çalışılmaz, yatak çeker.
    #1514244 (farazi, 10.04.2007 22:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatak cekmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatak cekmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatak cekmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatak cekmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ennui » opel insignia » office boy » nominal gsmh » kapitalizmin temel ekonomik yasasi » bir derdim var yasanmisliklari » kisil » bozzy blues » bilgisayar oyunlarindan ogrenilenler » mark levinson » dexter morgan » yasar ne yasar ne yasamaz » power turk » the international » sort aborted » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sizi soyle alalim » 0532 2xx xx xx gibi hatta sahip olmak » cengiz aytmatov » babanin olmesi » zulfuyara dokunmak » revolutionary road » yaran diyaloglar » destina » hepimiz adnaniz hepimiz aybabayiz » jeodezi » mirror » seytan taslamasinda roket atar kullanmak » kara gozlum » wta » hot n cold » taraf » yasemin goksu » grand ekinoks » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » salih iki cay kap gel