yatak arkadasi 

kapat
  1. sekse dayalı ilişki yaşayan kişinin partneri için söylenen tabir.
    #768639 (6.4.r.1.$.h, 24.10.2006 00:57)
  2. (bkz: sexgili)
    olmadı
    (bkz: fuck buddy) lan!

bu kavram esasınca,
    (yuh! esas ne lan.. mahkeme kararı gibi oldu)
    dost dediğin libidonun tavan yaptığı anlarda yanında olandır.
    #1790175 (kuzgun, 19.06.2007 14:41)
  3. çoğu zaman yalnızlıktır. yastığa başınızı koyduğunuzda içinizi bütünüyle kaplayan, gerçek kavramlarla sizi yüzleştiren, kuvvetli, sarsıcı yalnızlıktır.
    #1790207 (amrosia, 19.06.2007 14:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatak arkadasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatak arkadasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatak arkadasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatak arkadasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erkek arkadasim var ama seni de istiyorum » ludwig feuerbach » uludag universitesi sinema toplulugu » on bes kisiye saldirdim » welcome to matrix » limewire pro » shalamar » sicagi sicagina » gichin funakoshi » kazak » zet » kilo alamamak » is as ekmek yok ama din var isinize geliyorsa » sbf tkp » sic semper tyrannis » i am sasha fierce » back up » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kedi biyigi » ahmet arslan » pasamiz cok sakacidir da » flirtable » alternatif vodafone reklam replikleri