yatagun 

kapat
  1. yakında hizmete girecek olan online havali silah satış sitesi. türkiye'de bulunmayan birçok marka ve modele bu site sayesinde ulaşılabilecek. kurucusu mustafa serdar.

http://www.yatagun.com
    #3702125 (surahi bey, 22.07.2008 14:22)

© 2008 - uludağ sözlük

yatagun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatagun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatagun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halkevleri » cska » 5 mayis 2050 aktutun karakoluna pkk saldirisi » canli canli kiyma makinesine atilan inek » boten anna » yazardan cok caylak olmak » erkek cinsinin ezik olmasi » alarmli vibrator » en az iki manita yapmak » on emir » kurtlar vadisi » hayatin sozluk olmasi » kule rock bar » bir vampirin gunlugu » discovery world » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bak bu kizi uzersen karsinda beni bulursun » hayira alamet degil » kizlarin msn vermeme sebepleri » kadilarin basarisiz olusu » sabri sarioglu » bayrak yirtmak » alisan satilmis » mini etek giyen sevgilimi dehlerim » roberto carlos » birak gebersin » nick degisikligi » umut surdukce » ucan spagetti canavari » sadettin kanyak » hillside su