yatagini topladin mi 

kapat
  1. aslında annenin merakından değil de çocuğunun yatağını toplamadığını farkettikten sonra "git topla insanı zivanadan çıkarma, uşağın mı var" mahiyetinde söylediği uyarı cümlesi.
    #58039 (cikarinbeniburdan, 08.02.2006 15:13 ~ 15:36)
  2. her gün bıkmadan usanmadan cogu annenin sordugu ve yine bikmadan usanmadan yatagi toplamayan evladin maruz kaldigi soru,sorucuk..
    #1354970 (posion, 27.02.2007 17:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatagini topladin mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatagini topladin mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatagini topladin mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatagini topladin mi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bana yalan soylediler » lule » turk opusmesi » internet sizin enerji ve gucunuzu aliyor » destina » arda turan » sinem kobal » icine atmak » peoples temple » panta rei » wookie » seni kimler aldi » ismail karacan » bir kriz politikasi olarak isten cikarma » christopher johnson mccandless » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » moderatorlugun kaldirilmasi » zall dan ozel mesaj almak » love lockdown » unutamam » bir tikky nin intihar mektubu » roberto baggio » magdala » yureksagda » darussafaka » nejat uygur » birinci viteste giderken motor sesi cikarmak » ctrl u » surekli ayni kisilerin eksi oy vermesi » eksi sozluk » abdullah gul » 4 un kurali » uyumamak icin bahaneler » internetten boks eldiveni siparis eden hatun » onmaz » hanzo